reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A to dopiero dziwna sprawa z tym progesteronem, jeśli to nie ciałko żółte go produkuje
To wyobraź sobie moje zdziwienie jak poszłam do gina po roku bez monitoringów bo byłam przekonana, ze mam owulacje a ona mi mówi, ze ni ma ;) 🤣
Jesssu mam to samo... wszyscy wyszli z domu na zajęcia, zrobilam trening, zjadłam śniadanie i marzę, by ktos za mnie zrobił porządek w domu.🤔😑
Ja miałam na dzisiaj ambitne plany posprzątać WSZYSTKO przed pracą żebym jutro ze spokojną głową mogła jechać do lekarza a póki co to gnije na kanapie i klepie tu z Wami 😂

dlatego ja bym się podpiela to trudnego pytania @hachette o fazę lutealna w cyklu bezowulacyjnym 😜
i w ogóle się zastanawiam od czego zalezy długość cyklu, jak jest bezowulacyjny
Moim zdaniem ja mialam w poprzednim bezowulacyjny, paski nie wyszly, temperatura byla na tym samym poziomie przez caly cykl i @ przyszedł 10 dni wcześniej. Nigdy tak nie miałam.

To wyobraź sobie moje zdziwienie jak poszłam do gina po roku bez monitoringów bo byłam przekonana, ze mam owulacje a ona mi mówi, ze ni ma ;) 🤣

Ja miałam na dzisiaj ambitne plany posprzątać WSZYSTKO przed pracą żebym jutro ze spokojną głową mogła jechać do lekarza a póki co to gnije na kanapie i klepie tu z Wami 😂
ja się kręcę na krześle w pracy, bo dzisiaj bezrobocie jak na razie 😂

@pluto_nova @Nel331 mowilam Wam, ze przesunęli mi wizytę u pasnika? Miałam mieć na początku listopada a mam w ten piątek 😬 chciałam porobić te podstawowe badania by oszczędzić na wizycie ale już za późno, pójdę z niczym 🤷🏻‍♀️
ja tez chciałam robić badania przed bo się na grupie naczytałam i dobrze, że ich nie zrobiłam, bo zlecił mi trzy i te Kiry i inne co to tak krążą po grupie nie były dla mnie 😝

reklama
ja tez chciałam robić badania przed bo się na grupie naczytałam i dobrze, że ich nie zrobiłam, bo zlecił mi trzy i te Kiry i inne co to tak krążą po grupie nie były dla mnie 😝
Ja tez nie robiłam, tym bardziej ze ja bym zrobiła a on by powiedział zd jeszcze mam inne zrobić wiec i tak z wizyty nie wyszłabym z zaleceniami leczenia 😁

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry