reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Zawsze miałam regularne cykle 28-30dni. W listopadzie 2019 mój cykl trwał 36 dni, w grudniu 56dni!!!! Po tym cyklu zaszłam w pierwsza i jedyna jak dotychczas ciążę która trwała 45 dni. Od tamtej pory cykle jak w zegarku a ciąży brak. Nie stresuj się na zapas, długi cykl to nie koniec świata.
Dziękuję ❤️ No zestresowalam się bardzo, bo to był taki pierwszy cykl, w którym baaaardzo się staraliśmy...

Pokażesz który?

Poka. A na co beta karoten?
Screenshot_2022-10-18-15-43-43-261_com.android.chrome.jpg

Dziękuję ❤️ No zestresowalam się bardzo, bo to był taki pierwszy cykl, w którym baaaardzo się staraliśmy...
To jeszcze wiele przed Tobą (chociaż mam nadzieję, że nie). Ja też miałam duże nadzieje na poprzedni cykl: monitoring, piękny pęcherzyk, 21 mm, starania jak należy, potem wizyta, pęcherzyk pęknięty, ciałko żółte. I co?

💩

Ale jak to szło? Nowy cykl, nowe szanse 🤡

reklama
Do góry