Badałaś witamine e jak przyjmujesz? Bo ja ci powiem biore chyba z pół roku i zrobiłam ostatnio badania z ciekawosci a ona nie jest nawet w połowie normy
musiałam zwiekszyc dawke. To samo z jodem w ogóle. Biore ponad 3 miesiące dawke 200, nie robiłam wcześniej badań ale diabetolog mi zaleciła brać. Z ciekawości jednak sobie zrobiłam badanie a tam dolna granica normy
i mam brać teraz podwójną dawke. Jod w staraniach bardzo ważny, w polsce akurat cholernie drogie to badanie natomiast uważam, że warto. Na moje wrześniowe zajście pewnie i to się złożyło bo na bank musiałam mieć niedobór zanim zaczęłam brać. A co do witmainy e jeszcze to mam po niej przepiękne endometrium podobno, zreszta głównie z tego względu zaczęłam ją brać mimo, że nie było się do czego czepiać
ja właśnie dziś pik owulacyjny. 1 cykl starań po poronieniu, laparoskopii, miałam scratching endometrium i biore acard, encorton bo mam wysokie nk. A od pozytywnego ciążowego do heparyny dołączam accofil. Miałam od owulacji ale nie bede póki co tak szaleć, może uda sie od samego zajscia
podczytuje cie cały czas takze jestem na swiezo
a no i co endometrioza w całości usunięta, jajowody oba idealnie drożne więc baj baj ivf ufff...