Owulacja
Fanka BB :)
Mi też tak mówiliMi mówili że po ciąży też szybko powinno się zajść a jak widać nie koniecznie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też tak mówiliMi mówili że po ciąży też szybko powinno się zajść a jak widać nie koniecznie ...
Poród był w maju , niestety nie karmie bo mój synek zmarł jak miał 12 dniA ile czasu minęło od porodu? Szybko dostałaś okres? Karmisz jeszcze?
Dziękuję bardzo za odpowiedźInseminacja ma mniej więcej taką skuteczność jak starania naturalne.
Generalnie około 10% na cykl.
Jeśli nie ma konkretnych wskazań do IUI, to raczej nie ma sensu.
Chyba że masz to IUI na NFZ i nie wydasz na to kilka tysięcy PLN, wtedy to w zasadzie nic nie ryzykujesz.
Poród był w maju , niestety nie karmie bo mój synek zmarł jak miał 12 dni
Okres dostałam w sierpniu
Ja odciagalam pokarm , nawet dobrze mi się laktacja rozkręciła i potem na szczęście szybko też udało mi się ją wyciszyć . Dziękuję za kciuki.Bardzo mi przykro. Napisałabym, że wiem co czujesz, ale w zasadzie to nie wiem. Kazda taka historia jest inna. Sama miałam różne przemyślenia.
W styczniu 2020r. Urodziłam córeczkę która zmarła po 7tygodniach. Również nie karmiłam piersią. Bardzo pragnęłam zajść w kolejną ciążę, ale rodziłam przez cc, pół roku odstępu to było minimum, a wielu lekarzy sugerowslo mi, ze skoro mam jedno dziecko, to moze lepiej odpuścić Pomijam fakt, że przed samym porodem, kiedy wykryto chorobę córeczki, pocieszano mnie, że "szybko będzie pani miała kolejne dziecko" Tak jakbym w tamtej chwili nie miała już jednego w brzuchu!
Kolejną ciążę poroniłam, co było dla mnie zaskoczeniem. Finalnie trochę ponad rok po tamtym cc zaszłam w ciążę która donosiłam i mam 10mczną córkę. Nie wiem czy to szybko czy nie, trzymam kciuki, żeby u Ciebie kolejna ciąża zakończyła się szczesliwie. No i żeby na bobasa nie trzeba było zbyt długo czekać.
Cudowniemelduję, że ja po wizycie - torbieli nie ma
okres mam dostać za kilka dni