reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Cześć laseczki. Ja dziś się czuje totalnie okresowo więc pewnie @ za rogiem. Jak nie przyjdzie za 2/3dni to zrobię test chociaż starań nie było tylko jedna sytuacja gdzie mogło coś z tego być ale wątpię.
No nic niech przychodzi ta @ i w listopadzie prawilne starania.

Poród był w maju , niestety nie karmie bo mój synek zmarł jak miał 12 dni 👼

Okres dostałam w sierpniu

Bardzo mi przykro. Napisałabym, że wiem co czujesz, ale w zasadzie to nie wiem. Kazda taka historia jest inna. Sama miałam różne przemyślenia.

W styczniu 2020r. Urodziłam córeczkę która zmarła po 7tygodniach. Również nie karmiłam piersią. Bardzo pragnęłam zajść w kolejną ciążę, ale rodziłam przez cc, pół roku odstępu to było minimum, a wielu lekarzy sugerowslo mi, ze skoro mam jedno dziecko, to moze lepiej odpuścić🤦‍♀️ Pomijam fakt, że przed samym porodem, kiedy wykryto chorobę córeczki, pocieszano mnie, że "szybko będzie pani miała kolejne dziecko"😤 Tak jakbym w tamtej chwili nie miała już jednego w brzuchu!
Kolejną ciążę poroniłam, co było dla mnie zaskoczeniem. Finalnie trochę ponad rok po tamtym cc zaszłam w ciążę która donosiłam i mam 10mczną córkę. Nie wiem czy to szybko czy nie, trzymam kciuki, żeby u Ciebie kolejna ciąża zakończyła się szczesliwie. No i żeby na bobasa nie trzeba było zbyt długo czekać.

Bardzo mi przykro. Napisałabym, że wiem co czujesz, ale w zasadzie to nie wiem. Kazda taka historia jest inna. Sama miałam różne przemyślenia.

W styczniu 2020r. Urodziłam córeczkę która zmarła po 7tygodniach. Również nie karmiłam piersią. Bardzo pragnęłam zajść w kolejną ciążę, ale rodziłam przez cc, pół roku odstępu to było minimum, a wielu lekarzy sugerowslo mi, ze skoro mam jedno dziecko, to moze lepiej odpuścić🤦‍♀️ Pomijam fakt, że przed samym porodem, kiedy wykryto chorobę córeczki, pocieszano mnie, że "szybko będzie pani miała kolejne dziecko"😤 Tak jakbym w tamtej chwili nie miała już jednego w brzuchu!
Kolejną ciążę poroniłam, co było dla mnie zaskoczeniem. Finalnie trochę ponad rok po tamtym cc zaszłam w ciążę która donosiłam i mam 10mczną córkę. Nie wiem czy to szybko czy nie, trzymam kciuki, żeby u Ciebie kolejna ciąża zakończyła się szczesliwie. No i żeby na bobasa nie trzeba było zbyt długo czekać.
Ja odciagalam pokarm , nawet dobrze mi się laktacja rozkręciła i potem na szczęście szybko też udało mi się ją wyciszyć . Dziękuję za kciuki.
Przykro mi z powodu Twoje straty :( takie rzeczy nie powinny się dziać .

U mnie jak rodziłam łożysko to lekarka zapytała : to kiedy kolejne ? To był cios poniżej pasa .....

reklama
Do góry