reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
W ogóle powiem Wam, że zalogowałam się teraz z przeglądarki, bo nie umiem w aplikacji cytować większej ilości wiadomości na raz i miałam problem z podziękowaniem za odpowiedzi. A tu widać Wasze podpisy i tam jest tyle informacji o Was😲 szkoda, że przez aplikację tego nie widać, muszę kiedyś usiąść do komputera na dłużej i poczytać.

W ogóle powiem Wam, że zalogowałam się teraz z przeglądarki, bo nie umiem w aplikacji cytować większej ilości wiadomości na raz i miałam problem z podziękowaniem za odpowiedzi. A tu widać Wasze podpisy i tam jest tyle informacji o Was😲 szkoda, że przez aplikację tego nie widać, muszę kiedyś usiąść do komputera na dłużej i poczytać.
Widać tylko jeśli przekręcisz telefon poziomo. 😊

Dzięki! To może następnym razem też spróbuję "zapomnieć" i będzie szybciej :D teraz już dotrwałam do 10 dnia, to przepadło
nie no, nie jestem za tym, żeby tak specjalnie "zapominać" 😉 po prostu chodzi mi o to, że nawet jak na początku okres przyjdzie po tygodniu, to w następnych miesiącach może się unornowac i będzie po 2, 3 dniach od odstawienia

Dziewczyny... za godzinę biorę 5 tabletkę duphastonu... piersi mam takie krągłe jak nigdy, rano najpierw wyłam pół godziny mężowi w rękaw, potem popłakałam się przy kawie z mamą.. ogólnie wyglądam strasznie, czasem zaboli mnie brzuch. Czy to te tabletki tak działają czy mam jakiś spadek formy?

Dziewczyny... za godzinę biorę 5 tabletkę duphastonu... piersi mam takie krągłe jak nigdy, rano najpierw wyłam pół godziny mężowi w rękaw, potem popłakałam się przy kawie z mamą.. ogólnie wyglądam strasznie, czasem zaboli mnie brzuch. Czy to te tabletki tak działają czy mam jakiś spadek formy?
Na mnie tak działają. Nastrój depresyjny na pełnej petardzie...

reklama
Tak, te tabletki tak działają bo za te objawy odpowiada progesteron.

Do góry