reklama
Moonstone
Moderator
Może w końcu będzie się łatwiej ogarnacDziała już grupa motywacyjna Jaram się
Malwina89
Fanka BB :)
W ogóle powiem Wam, że zalogowałam się teraz z przeglądarki, bo nie umiem w aplikacji cytować większej ilości wiadomości na raz i miałam problem z podziękowaniem za odpowiedzi. A tu widać Wasze podpisy i tam jest tyle informacji o Was szkoda, że przez aplikację tego nie widać, muszę kiedyś usiąść do komputera na dłużej i poczytać.
Hope99
Widać tylko jeśli przekręcisz telefon poziomo.W ogóle powiem Wam, że zalogowałam się teraz z przeglądarki, bo nie umiem w aplikacji cytować większej ilości wiadomości na raz i miałam problem z podziękowaniem za odpowiedzi. A tu widać Wasze podpisy i tam jest tyle informacji o Was szkoda, że przez aplikację tego nie widać, muszę kiedyś usiąść do komputera na dłużej i poczytać.
Ceonis
nie no, nie jestem za tym, żeby tak specjalnie "zapominać" po prostu chodzi mi o to, że nawet jak na początku okres przyjdzie po tygodniu, to w następnych miesiącach może się unornowac i będzie po 2, 3 dniach od odstawieniaDzięki! To może następnym razem też spróbuję "zapomnieć" i będzie szybciej teraz już dotrwałam do 10 dnia, to przepadło
Malwina89
Dzięki! Mam jakiś lewy telefon, albo coś pomieszane w ustawieniach, bo akurat aplikacja babyboom mi się nie przekręca. Inne owszem ale będę jeszcze próbowaćWidać tylko jeśli przekręcisz telefon poziomo.
Malwina89
Dzięki byłoby super, bo 10 dni czekania za każdym razem to trochę dużo.nie no, nie jestem za tym, żeby tak specjalnie "zapominać" po prostu chodzi mi o to, że nawet jak na początku okres przyjdzie po tygodniu, to w następnych miesiącach może się unornowac i będzie po 2, 3 dniach od odstawienia
Dziewczyny... za godzinę biorę 5 tabletkę duphastonu... piersi mam takie krągłe jak nigdy, rano najpierw wyłam pół godziny mężowi w rękaw, potem popłakałam się przy kawie z mamą.. ogólnie wyglądam strasznie, czasem zaboli mnie brzuch. Czy to te tabletki tak działają czy mam jakiś spadek formy?
lady_in_blue
Na mnie tak działają. Nastrój depresyjny na pełnej petardzie...Dziewczyny... za godzinę biorę 5 tabletkę duphastonu... piersi mam takie krągłe jak nigdy, rano najpierw wyłam pół godziny mężowi w rękaw, potem popłakałam się przy kawie z mamą.. ogólnie wyglądam strasznie, czasem zaboli mnie brzuch. Czy to te tabletki tak działają czy mam jakiś spadek formy?
reklama
Hope99
Tak, te tabletki tak działają bo za te objawy odpowiada progesteron.Dziewczyny... za godzinę biorę 5 tabletkę duphastonu... piersi mam takie krągłe jak nigdy, rano najpierw wyłam pół godziny mężowi w rękaw, potem popłakałam się przy kawie z mamą.. ogólnie wyglądam strasznie, czasem zaboli mnie brzuch. Czy to te tabletki tak działają czy mam jakiś spadek formy?