reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Nawet w pracy żeśmy rozmawiali na temat suplementowania. Wiecie- takie konsylium szalonych chemików😂. Jeszcze w tych fartuchach żeśmy stali w kółeczku.

I wyszło na to, że nie tylko ja zażywam zamiennie supli.

Rozmowa oczywiście nie dotyczyła witamin w czasie starań, ale ogólnie suplementowania.

reklama
Ja ogólnie lubię proste rozwiązania.
Mam dobry suplement więc go biorę. Czy być może stosując 3 różne miałabym lepsza ich skuteczność? Być może. Czy uważam, że kluczem do donoszenia mojej ciąży jesy zmienianie supli 3 x w tygodniu? Nie😅
Więc skoro mi pasuje, wyniki mam dobre, rozwiązanie jest łatwe, ekonomiczne i mi odpowiadać to je stosuje.

Nawet w pracy żeśmy rozmawiali na temat suplementowania. Wiecie- takie konsylium szalonych chemików😂. Jeszcze w tych fartuchach żeśmy stali w kółeczku.

I wyszło na to, że nie tylko ja zażywam zamiennie supli.

Rozmowa oczywiście nie dotyczyła witamin w czasie starań, ale ogólnie suplementowania.
Wiesz co, ja to ogólnie mam teraz takie poczucie żalu i niesprawiedliwości, że już mi się nie chce tak kombinować po prostu. My tutaj debaty eksperckie prowadzimy, które suple mają jaki skład. Kombinujemy, nie żremy śmieci. Wydajemy masę hajsu na lekarzy, badania, fizjoterapię. Co tylko może pomóc. I *****.

A większość ludzi jednak ma dzieci bez większego wysiłku i nawet kwasu foliowego nie suplementuje ;-). No po prostu na dzień dzisiejszy nie chce mi się wierzyć w to, że nie mogę zajść w ciążę, bo moje suple miały DHA z mniej polecanego źródła :p. Albo mam zamkniętą głowę :p...

Wiesz co, ja to ogólnie mam teraz takie poczucie żalu i niesprawiedliwości, że już mi się nie chce tak kombinować po prostu. My tutaj debaty eksperckie prowadzimy, które suple mają jaki skład. Kombinujemy, nie żremy śmieci. Wydajemy masę hajsu na lekarzy, badania, fizjoterapię. Co tylko może pomóc. I *****.

A większość ludzi jednak ma dzieci bez większego wysiłku i nawet kwasu foliowego nie suplementuje ;-). No po prostu na dzień dzisiejszy nie chce mi się wierzyć w to, że nie mogę zajść w ciążę, bo moje suple miały DHA z mniej polecanego źródła :p. Albo mam zamkniętą głowę :p...

Kurvva nie wiem jaką dać reakcje 🙄

Kurvva nie wiem jaką dać reakcje 🙄
😘

Ja już po prostu nie chce sobie wkręcać, że mogłam iść na akupunkturę jeszcze pomiędzy dwoma fizjoterapeutami to by mi się udało albo że zmieniłabym suple to by było cacy ;-). Najwyraźniej w poprzednim wcieleniu byliśmy ze Starym złymi ludźmi i teraz karma wraca :p. Żaden kwas foliowy na to nie pomoże :p.

😘

Ja już po prostu nie chce sobie wkręcać, że mogłam iść na akupunkturę jeszcze pomiędzy dwoma fizjoterapeutami to by mi się udało albo że zmieniłabym suple to by było cacy ;-). Najwyraźniej w poprzednim wcieleniu byliśmy ze Starym złymi ludźmi i teraz karma wraca :p. Żaden kwas foliowy na to nie pomoże :p.
Ten tekst o złych ludziach to mój. 😝 Ja tak zawsze mówię bo mój brat nazywa mnie "hitler" (że taka surowa itp) i chyba faktycznie musiałam nim być w poprzednim wcieleniu, że mam takie prze**bane życie. 😅

😘

Jeszcze tlenoterapia, pijawki, ozonowanie. Tyle nie robiłyśmy 😅😂

reklama
Do góry