Owulacja
Fanka BB :)
Fajne atuty: zrobione w Niemczech i nie mają prezerwatyw nie to co mój FemibionDziewczyny a co sądzicie o tych witaminach? Biorę już jakiś czas i jestem ciekawa waszej opinii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne atuty: zrobione w Niemczech i nie mają prezerwatyw nie to co mój FemibionDziewczyny a co sądzicie o tych witaminach? Biorę już jakiś czas i jestem ciekawa waszej opinii.
Dziewczyny a co sądzicie o tych witaminach? Biorę już jakiś czas i jestem ciekawa waszej opinii.
No jest jest1. Nie wiedziałam, że jest 0
A to następnym razem kupię. Wzięłam dlatego, że chciałam pregna start, ale nie było w apteceNo jest jest
Planowanie ciąży się nazywa
Taki fioletowy
Raczej mierne mocno.
Kwas foliowy tylko jedna forma, a cała reszta tych witamin to bardziej śladowe ilości
To dawaj przechodzimy na te PuerieA to następnym razem kupię. Wzięłam dlatego, że chciałam pregna start, ale nie było w aptece
Tam niżej jest napisane na różowym tle że są dwa rodzaje kwasu foliowego
A to nie widzę widzę tylko na tym drugim zdjęciu napisane 800 więc uznałam, że skoro się nie chwalą to nie ma
To dawaj przechodzimy na te Puerie
Haha ok, ja tez na początku szukałam, a oni przy kwasie foliowym zrobili gwiazdkę i niżej dali objaśnienie