królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Bo wiecie, im szybciej Wy, tym szybciej na nas przyjdzie pora.Popieram, sikać dziewczyny, sikać spełniać swoje marzenia i nasze. Czekamy na
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo wiecie, im szybciej Wy, tym szybciej na nas przyjdzie pora.Popieram, sikać dziewczyny, sikać spełniać swoje marzenia i nasze. Czekamy na
Ano chyba ze tak
Kiedy wypadają twoje urodziny vel dzien wysypu kresek?
Może być stara-staraczka-sraczkachciałam jeszcze zrymowac, że dobrze, że nie starczynka czy coś (jaka jest żeńska forma od starca? Starowinka?)
niech już będzie 25.1025.10
jak ja doceniam to, że mam kochanego starego ❤
Ojj chciałabym w końcu ale dziś pink biały a ja nawet w sumie już się czuje jak na okres bo progesteron mi spada, cycki już nie bolą chociaż biorę tego proga dużo, raczej nic z tego jak co miesiąc.A tu bedzie pyk w tym miesiącu czarny kon październikowy z 2 kreskami
chciałam jeszcze zrymowac, że dobrze, że nie starczynka czy coś (jaka jest żeńska forma od starca? Starowinka?)
coo? tam jest piękny filmik o starości tzn bardziej o miłościDlaczego jak w tp klikam to najpierw obejrzałam 3 minuty jakiegoś meczu a później walkę bokserska? Widziałam dużo lepszych dziś rzeczy
kurva faktycznieA nie staruszka?