reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Łał jak zdrowo 😄 blendujesz to razem, czy seler jest do zagryzania? U mnie dziś na kolację pizza ale na mące pelnoziarnistej, więc prawie fit 😀 i też dołączam do osób, które przytyły ostatnio albo mniej ostatnio. Policzyłam że przybyło mi 15 kg w ciągu 10 lat. Większość od kiedy zamieszkałam z moim obecnym mężem 😄 on zresztą też od tego czasu przytył, związki chyba nie sprzyjają figurze.

A to nie jest pietruszka?! 😱😱😱😱

reklama
Łał jak zdrowo 😄 blendujesz to razem, czy seler jest do zagryzania? U mnie dziś na kolację pizza ale na mące pelnoziarnistej, więc prawie fit 😀 i też dołączam do osób, które przytyły ostatnio albo mniej ostatnio. Policzyłam że przybyło mi 15 kg w ciągu 10 lat. Większość od kiedy zamieszkałam z moim obecnym mężem 😄 on zresztą też od tego czasu przytył, związki chyba nie sprzyjają figurze.
Stara, Ty widziałaś kiedyś selera?! 🤣 toż to pietruszka jak sie patrzy 😀
Pietruszkę jem surową, popijam sokiem - takie kombo mam dwa razy dziennie, rano pół godz po przebudzeniu i wieczorem jako ostatni „posiłek” ;)

Stara, Ty widziałaś kiedyś selera?! 🤣 toż to pietruszka jak sie patrzy 😀
Pietruszkę jem surową, popijam sokiem - takie kombo mam dwa razy dziennie, rano pół godz po przebudzeniu i wieczorem jako ostatni „posiłek” ;)
a od kiedy masz taką dietę? Widzisz jakieś efekty? Ja jestem non stop przemeczona, nawet jak w weekend się wyspie to do południa jest ok, a po południu znowu bym spala. Kupiłam sobie tez magnez i jakieś żelazo i zobaczymy 🙈

reklama
a od kiedy masz taką dietę? Widzisz jakieś efekty? Ja jestem non stop przemeczona, nawet jak w weekend się wyspie to do południa jest ok, a po południu znowu bym spala. Kupiłam sobie tez magnez i jakieś żelazo i zobaczymy 🙈
Podejrzewam, że tarczycę masz przebadaną wzdłuż i wszerz🤔. Ja byłam taka zmęczona, jak TSH miałam na poziomie 5,15.
Chciało mi się wiecznie spać, a o seksie nie chciałam słyszeć.

Jeśli chodzi o żelazo, to jedynie po poronieniu suplementowałam kompleks opracowany specjalnie dla osób zmagających się z niedoczynnością tarczycy lub mających Hashimoto- Thyroset i tam m.in. jest żelazo w jakiejś dość sporej dawce (nie pamiętam ile).
W każdym razie ten Thyroset bierze się przez 3 miesiące, a potem odstawia.

Ja brałam tylko przez 1,5 miesiąca, czyli jedną serię, bo nie chciałam przedobrzyć z selenem, który też jest w składzie.

Do góry