reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Łał jak zdrowo 😄 blendujesz to razem, czy seler jest do zagryzania? U mnie dziś na kolację pizza ale na mące pelnoziarnistej, więc prawie fit 😀 i też dołączam do osób, które przytyły ostatnio albo mniej ostatnio. Policzyłam że przybyło mi 15 kg w ciągu 10 lat. Większość od kiedy zamieszkałam z moim obecnym mężem 😄 on zresztą też od tego czasu przytył, związki chyba nie sprzyjają figurze.

A to nie jest pietruszka?! 😱😱😱😱

reklama
Łał jak zdrowo 😄 blendujesz to razem, czy seler jest do zagryzania? U mnie dziś na kolację pizza ale na mące pelnoziarnistej, więc prawie fit 😀 i też dołączam do osób, które przytyły ostatnio albo mniej ostatnio. Policzyłam że przybyło mi 15 kg w ciągu 10 lat. Większość od kiedy zamieszkałam z moim obecnym mężem 😄 on zresztą też od tego czasu przytył, związki chyba nie sprzyjają figurze.
Stara, Ty widziałaś kiedyś selera?! 🤣 toż to pietruszka jak sie patrzy 😀
Pietruszkę jem surową, popijam sokiem - takie kombo mam dwa razy dziennie, rano pół godz po przebudzeniu i wieczorem jako ostatni „posiłek” ;)

Stara, Ty widziałaś kiedyś selera?! 🤣 toż to pietruszka jak sie patrzy 😀
Pietruszkę jem surową, popijam sokiem - takie kombo mam dwa razy dziennie, rano pół godz po przebudzeniu i wieczorem jako ostatni „posiłek” ;)
a od kiedy masz taką dietę? Widzisz jakieś efekty? Ja jestem non stop przemeczona, nawet jak w weekend się wyspie to do południa jest ok, a po południu znowu bym spala. Kupiłam sobie tez magnez i jakieś żelazo i zobaczymy 🙈

reklama
a od kiedy masz taką dietę? Widzisz jakieś efekty? Ja jestem non stop przemeczona, nawet jak w weekend się wyspie to do południa jest ok, a po południu znowu bym spala. Kupiłam sobie tez magnez i jakieś żelazo i zobaczymy 🙈
Podejrzewam, że tarczycę masz przebadaną wzdłuż i wszerz🤔. Ja byłam taka zmęczona, jak TSH miałam na poziomie 5,15.
Chciało mi się wiecznie spać, a o seksie nie chciałam słyszeć.

Jeśli chodzi o żelazo, to jedynie po poronieniu suplementowałam kompleks opracowany specjalnie dla osób zmagających się z niedoczynnością tarczycy lub mających Hashimoto- Thyroset i tam m.in. jest żelazo w jakiejś dość sporej dawce (nie pamiętam ile).
W każdym razie ten Thyroset bierze się przez 3 miesiące, a potem odstawia.

Ja brałam tylko przez 1,5 miesiąca, czyli jedną serię, bo nie chciałam przedobrzyć z selenem, który też jest w składzie.

Do góry