reklama
Serio
Fanka BB :)
Nie jesteś w tym sama.ja pierd...ole to sie nigdy nie skończy... zawsze coś. Powoli zaczynam mieć dosyć, czuje ciągle, że czas ucieka, a nic nie idzie do przodu, tylko wręcz przeciwnie. Kolejne klody pod nogi
Ale kto jak nie my będziemy to znosić.. kółko musi się kręcić.
Owulacja
3 dc cyklu, a torbiel nadal ma się dobrze i urosła do 5,5 cm.
@olka11135 możesz mi już wpisać cykl bezowulacyjny, bo stymulacje chooj strzelił w tym miesiącu
To gdzie ona się tam mieści taka wielka wiadomo skąd się biorą te torbiele? Jak jesteś w 3dc to już wiadomo, że wszystko stracone?ja pierd...ole to sie nigdy nie skończy... zawsze coś. Powoli zaczynam mieć dosyć, czuje ciągle, że czas ucieka, a nic nie idzie do przodu, tylko wręcz przeciwnie. Kolejne klody pod nogi
Serio
.To gdzie ona się tam mieści taka wielka wiadomo skąd się biorą te torbiele? Jak jesteś w 3dc to już wiadomo, że wszystko stracone?
Ostatnia edycja:
Ceonis
Na jajniku, to po prostu niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu. Jeszcze w poniedziałek pójdę na usg ją obejrzeć i niech moja ginka decyduje co z tym zrobić. Jak się nie wchłonie to czeka mnie laparoskopia albo operacja. Mogą też mi usunąć jajnik, jeśli dojdzie do skrętuTo gdzie ona się tam mieści taka wielka wiadomo skąd się biorą te torbiele? Jak jesteś w 3dc to już wiadomo, że wszystko stracone?
Owulacja
Ja wiem, że na jajniku, chodziło mi, skąd tam tyle miejsca że się takie wielkie coś się mieściNa jajniku, to po prostu niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu. Jeszcze w poniedziałek pójdę na usg ją obejrzeć i niech moja ginka decyduje co z tym zrobić. Jak się nie wchłonie to czeka mnie laparoskopia albo operacja. Mogą też mi usunąć jajnik, jeśli dojdzie do skrętu
reklama