reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

A to mój dzisiejszy owulak. Byłam ciekawa czy maszyna działa.. No chyba działa.. tak się pocieszam, że mnie nie uszkodzili 😊🤦‍♀️.

Załączniki

• Screenshot_20221001_183237.jpg
    Screenshot_20221001_183237.jpg
    142,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
3 dc cyklu, a torbiel nadal ma się dobrze i urosła do 5,5 cm.
@olka11135 możesz mi już wpisać cykl bezowulacyjny, bo stymulacje chooj strzelił w tym miesiącu

ja pierd...ole to sie nigdy nie skończy... zawsze coś. Powoli zaczynam mieć dosyć, czuje ciągle, że czas ucieka, a nic nie idzie do przodu, tylko wręcz przeciwnie. Kolejne klody pod nogi
To gdzie ona się tam mieści taka wielka 🥺🥺🥺 wiadomo skąd się biorą te torbiele? Jak jesteś w 3dc to już wiadomo, że wszystko stracone? :(

To gdzie ona się tam mieści taka wielka 🥺🥺🥺 wiadomo skąd się biorą te torbiele? Jak jesteś w 3dc to już wiadomo, że wszystko stracone? :(
Na jajniku, to po prostu niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu. Jeszcze w poniedziałek pójdę na usg ją obejrzeć i niech moja ginka decyduje co z tym zrobić. Jak się nie wchłonie to czeka mnie laparoskopia albo operacja. Mogą też mi usunąć jajnik, jeśli dojdzie do skrętu

Na jajniku, to po prostu niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu. Jeszcze w poniedziałek pójdę na usg ją obejrzeć i niech moja ginka decyduje co z tym zrobić. Jak się nie wchłonie to czeka mnie laparoskopia albo operacja. Mogą też mi usunąć jajnik, jeśli dojdzie do skrętu
Ja wiem, że na jajniku, chodziło mi, skąd tam tyle miejsca że się takie wielkie coś się mieści :(

reklama
Ja mam dzisiaj 7 albo 8 dpo i rano jakaś plamka krwi się na gaciach pojawiła, na razie spokój i gacie czyste, ale stres przy sikaniu jest 🤔

Do góry