No to mój mnie nie ostrzegał....Miałam zalecenie od ginekologa, ostrzegał, że cykl może się na chwilę wydłużyć, ale potem miał wrócić do normy i dokładnie tak się stało
reklama
niestety u mnie @Dziewczyny, któraś chętna na wygraną?
@Andziiia @Kasiula28_ (@PaniPeany)
@Paulinka1994 @ToTaRuda @stokrotka_
Wika.00
Fanka BB :)
No to mój mnie nie ostrzegał....
Ja biorę inozytol i mi się skrócił cykl, wcześniej miałam cykle 28/29 dni, dwa wcześniejsze 27 dni a ten 25 dni. Po prostu pecherzyki szybciej dojrzewają bo w tamtym cyklu owulacje miałam już w 13 dniu cyklu. A normalnie miałam w 14/15.
Jeeeeny.... serio zaczynam być wkurzona na mojego gina, który zamiast poczekać na wyniki hormonów kazał mi to pić. Miałam regularne cykle, usg było okJa biorę inozytol i mi się skrócił cykl, wcześniej miałam cykle 28/29 dni, dwa wcześniejsze 27 dni a ten 25 dni. Po prostu pecherzyki szybciej dojrzewają bo w tamtym cyklu owulacje miałam już w 13 dniu cyklu. A normalnie miałam w 14/15.
Ceonis
Ale inozytol Ci nie zaszkodzi, nawet jak na początku wydłuży cyklJeeeeny.... serio zaczynam być wkurzona na mojego gina, który zamiast poczekać na wyniki hormonów kazał mi to pić. Miałam regularne cykle, usg było ok
Calineczka92
Gratulacje!!!Widać?
królowa_kresek😉🙃
Ja 20 dniowy cykl zaliczyłam 1 w zyciu - nie wiem co yo byłoBonzur, Bonzur
Przełożyli mi wizytę z czwartku na sobotę. Ale kurde jak dla mnie to ja miałam normalnie okres od 16dc :/ Świetnie.
królowa_kresek😉🙃
Jesssuu nareszcie, jakiś promien słońca kolejny,bo juz bardzo smutno zaczęło się robić w tym miesiącu.Dziewczyny !!!!!
GRATULACJE
Moonstone
Moderator
I będzie na wstędze z kolanek makaronu przewlekanych ryżemOrder z ziemniaka będzie w turze bliższej Twojemu terminowi testowania, promis!
reklama
Zazuu
Jeeeeny.... serio zaczynam być wkurzona na mojego gina, który zamiast poczekać na wyniki hormonów kazał mi to pić. Miałam regularne cykle, usg było ok
To normalne, że jak zaczyna się coś zmieniać q trybie życia to mogą zmieniać się hormony, a co za tym idzie nasz cykl.
Tak samo może na to wpłynąć dieta, sport, lot, samolotem czy choroba