reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Wczoraj były negatywne, ale płytkowy pink. Dziś stwierdziłam, że zrobię strumieniowy. Tak, wiem miałam jutro testować, ale już nie mogłam wytrzymać, poza tym jestem sama w domu i mąż nie będzie mi się do łazienki dobijał czy już 🙈 i na strumieniowym od razu się pojawiła, a na płytkowym z tego samego moczu ledwo co widać. Środkowy to horienmedical. Martwi mnie jedynie ten progesteron z poniedziałku 11.6 😑 jutro polecę na betę i na proga
a który cs?

reklama
Wczoraj były negatywne, ale płytkowy pink. Dziś stwierdziłam, że zrobię strumieniowy. Tak, wiem miałam jutro testować, ale już nie mogłam wytrzymać, poza tym jestem sama w domu i mąż nie będzie mi się do łazienki dobijał czy już 🙈 i na strumieniowym od razu się pojawiła, a na płytkowym z tego samego moczu ledwo co widać. Środkowy to horienmedical. Martwi mnie jedynie ten progesteron z poniedziałku 11.6 😑 jutro polecę na betę i na proga
Pink płytkowy ma czułość 20, strumieniowy 10, to dlatego 🙂

Trzymam kciuki za betę i proga!

ja 25 DC i mam podobnie ale tłumaczę sobie tak:
1. cycki bolą, bo w poniedziałek okres,
2. senna jestem, bo jesień;
3. głowa boli, bo jesień
4.. brzuch lekko boli, bo okres niebawem.
ja właśnie przez to czuję że okres w tym miesiącu będzie wcześniej niż to +-35 dni, ale aż ciężko w pracy mi się siedzi :D

w ciąży sądzę że nie będę. Czekam do okresu. Jeżeli przyjdzie dajemy sobie luz do marca :)

Ale dalej będę wspierać Was w staraniach zaglądać <3

Załączniki

• d586f722-3700-4558-9087-3e902dbb7bfb.jpeg
    d586f722-3700-4558-9087-3e902dbb7bfb.jpeg
    44,2 KB · Wyświetleń: 73
dobra ogarnęłam 🤣🤣🤣 w październiku tamtego roku poroniłam, w grudniu łyżeczkowanie i od marca tego roku się staraliśmy już w pełni, badania moje i męża, w tym cyklu jak pisałam wcześniej ginekolog miał problem żeby znaleźć mi jajniki na USG, więc nawet nie wiedziałam czy jest jakiś dominujący pęcherzyk 🙈 jedynie co to miałam pika 1 października

reklama
Do góry