reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Widać?

Załączniki

• b3fd784e-f297-4b80-8e10-8d2f2202b9bc.jpeg
    b3fd784e-f297-4b80-8e10-8d2f2202b9bc.jpeg
    29,9 KB · Wyświetleń: 177
  • d045788f-6116-4c2d-a49e-cdd5ee0d3930.jpeg
    d045788f-6116-4c2d-a49e-cdd5ee0d3930.jpeg
    33,5 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Wczoraj były negatywne, ale płytkowy pink. Dziś stwierdziłam, że zrobię strumieniowy. Tak, wiem miałam jutro testować, ale już nie mogłam wytrzymać, poza tym jestem sama w domu i mąż nie będzie mi się do łazienki dobijał czy już 🙈 i na strumieniowym od razu się pojawiła, a na płytkowym z tego samego moczu ledwo co widać. Środkowy to horienmedical. Martwi mnie jedynie ten progesteron z poniedziałku 11.6 😑 jutro polecę na betę i na proga

Ja dzisiaj czuje się tragicznie: senność, ból piersi, ból jajników. Dramat jakis :D

A to dopiero 22 DC
ja 25 DC i mam podobnie ale tłumaczę sobie tak:
1. cycki bolą, bo w poniedziałek okres,
2. senna jestem, bo jesień;
3. głowa boli, bo jesień
4.. brzuch lekko boli, bo okres niebawem.

reklama
Do góry