reklama
Doktur_M
Moderator
Aż sprawdziłam swoje wyniki i przed owulką miałam 13,2, więc chyba mogę zapisać się do klubu W okres pierwszy dzień jest rzeźnią, zwłaszcza przy stymulacji, a potem max. 3 dni mocniejszego krwawienia. Może coś być z tym związkiem grubszej endo...@Lili88 a jakie masz endometrium?
Ja się nad swoim zaczęłam zastanawiać. W tym cyklu 15,2 po owulce, w poprzednim miało nawet 15,8 w 21 dc.
LadyCaro
Fanka BB :)
ja mam okresy myśle, że normalne. No leci ze mnie, ale nie mam poczucia, ze to jakaś rzeźnia czy coś. No i to tak naprawdę 2 dni krwi a potem to takie bardzo lekkie krwawienie 3 dniAż sprawdziłam swoje wyniki i przed owulką miałam 13,2, więc chyba mogę zapisać się do klubu W okres pierwszy dzień jest rzeźnią, zwłaszcza przy stymulacji, a potem max. 3 dni mocniejszego krwawienia. Może coś być z tym związkiem grubszej endo...
LadyCaro
no wlasnie mówię mu, że jest gotowe dla niego. Ciekawe czy posłucha.U Ciebie to jest mieciutkie spanko dla dzidziusia
Ale w sumie umawiałam się z kotem, ze nie będzie rósł i pozostanie mały, a rośnie. Więc jestem cienka w umawianie sie
Owulacja
Koty mają zawsze swoje zdanie więc wieszno wlasnie mówię mu, że jest gotowe dla niego. Ciekawe czy posłucha.
Ale w sumie umawiałam się z kotem, ze nie będzie rósł i pozostanie mały, a rośnie. Więc jestem cienka w umawianie sie
Zazuu
kiedy proponujesz iść na monitoring przy cyklach wahających się 26-29 dni?
Dziewczyny Wy tez macie takie intensywnie okresy?
Nie będę wchodzić w szczegóły by nie obrzydzać tych z Was które są wrażliwsze, ale w tym miesiącu naprawdę przeżywam masakrę.
Brzuch boli, głowa boli i się leje. :-/
Myślę, że 10 dc to czas kiedy najpóźniej powinno się zrobić pierwsze usg
królowa_kresek😉🙃
Ja w tym miesiącu mam skromniejszy-śluzowy, co potwierdza chyba cykl bezowulacyjny.kiedy proponujesz iść na monitoring przy cyklach wahających się 26-29 dni?
Dziewczyny Wy tez macie takie intensywnie okresy?
Nie będę wchodzić w szczegóły by nie obrzydzać tych z Was które są wrażliwsze, ale w tym miesiącu naprawdę przeżywam masakrę.
Brzuch boli, głowa boli i się leje. :-/
Zazuu
Ja w tym miesiącu mam skromniejszy-śluzowy, co potwierdza chyba cykl bezowulacyjny.
Ale na "ilość" okresu wpływa przede wszystkim endometrium, a ono s cyklu bez owu może być tłuściutkie
reklama
Ihavehope
Cześć dziewczyny. Wracamy po rocznej przerwie do ponownej walki o największy skarb. Testować będę dopiero 2.11 ale czy w ogóle będę testować to okaże się w połowie października będę na razie podczytywać was i trzymam kciuki, że na listopadowych spotkam się tylko z tymi które już niestety dostały @, a reszta dziewczyn pójdzie na czerwcowe mamy