reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Wybaczam nie musisz " tych raportów" jeść 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Temat krwi i skrzepów też nie może być poruszany? Bo to niesmaczne?
Nie przejmuj się ;) temat śluzu, krwi, spermy, trzonowania, poronień itp nie jest tutaj nowością, więc uważam, ze nie powinno być z tym problemu. Przynajmniej mi to nie przeszkadza, temat śluzu jest tu poruszany praktycznie codziennie.

No nic, mnie by martwiły takie plamienia w środku cyklu. Znasz ich przyczynę?
Miewałam tak przed ur synka, okres okoloowulacyjny, bóle miesiączkowe i brązowe plamienia, w tamtym cyklu tak bylo i tak je zaznaczyłam, a w tym cyklu tylko jednorazowa akcja ale nie brązowy śluz a rozowy i to troszeczkę z a od wczoraj czyściutko. Z podstawowych badań z cytologii i badań hormonów które zlecił lekarz, wszystko wydaje się być ok. Po cp i badaniach, ktore miałam doatałam zielone światło. Więc raczej mnie to nie martwi. W tamtym cyklu było tak, było tak tez w sierpniu - powiedzialabym identycznie, w tym cyklu jest inaczej.

Ostatnia edycja:
Uważam, że na tego typu forum takie raporty mogą być wręcz pomocne dla reszty.
Zwłaszcza tej mniej doświadczonej.

Niesmaczne by było rozmawiać o tym w pracy lub u cioci na imieninach.
Wyobraziłam to sobie 🙈🤣🤣🤣
Gadka między rosołem a mielonymi : no i jak tam Krysiu co u Ciebie? - aaa no wiesz ostatnio mam jakiś taki kisiel w gaciach że mogłabym sos do schabu zagęścić 🤣🤣🤣🤣

Ech zaczelam robić wczoraj owulaki i wczoraj był ciemniejszy jeszcze nie pik ale prawie, a dziś już sporo jaśniejsze wychodzą 🤷🏻‍♀️ owu niby wg kalendarza dziś, śluz glutowaty, ciężko go wytrzeć papierem bo wszystko takie śliskie... Brzuch nie boli, cycki nie bolą 🤷🏻‍♀️
Można o stawiać że już nie wyjdzie pik? W tej desperacji wykorzystałam 18testow🤣🤣🤣 zostały mi 2 na czarną godzinę
ja właśnie taki śluz miałam tydzień temu 😆

reklama
Do góry