reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Wiecie co. Mam dzisiaj takiego ogromnego doła. Smutno mi i plakać się chce tak zupełnie bez powodu. Dzis ostatni dzien plodnych wedlug kaledarza co oczywiscie nie jest stuprocentowa pewnoscia. Bo nie potrafie obserwować się pod tym wzgledem :) a plodne mialam od 2 pazdziernika i tak codziennie serduszkowalismy porocz 3 pazdziernika i 7 pazdziernika (wtedy wedlug kaledarza moglabyc ale nie musiala owulacja ) no i dzisiaj gdzies kolo 3 w nocy znowu serduszkowalismy. Ciekawe czy cos z tego bedzie :) no nic trzeba czekac. Ale co mnie gniecie od srodka to nie mam pojecia
Co to jest serduszkowanie...?
Edit. Aha już wiem doedukowałam się, ale dziwne określenie tak szczerze. Seks to seks

Ostatnia edycja:
reklama
widzę screeny z akademii płodności :) Niedawno kupiłam od nich przepisy na smoothie :D

Lubie akademie bardzo 😁 mam sporo ich diet i przyjemnie się to czyta. Trochę zaczęły mnie wkurvviac z tym projektem żyćko bo mam wrażenie, że wymknął się spod kontroli i zamienia się w pierdololo i odpuszczeniu, ale przymykam oko bo rekompensują to babcią Krysią, która powinna być sprzedawana na receptę 😂

reklama
Lubie akademie bardzo 😁 mam sporo ich diet i przyjemnie się to czyta. Trochę zaczęły mnie wkurvviac z tym projektem żyćko bo mam wrażenie, że wymknął się spod kontroli i zamienia się w pierdololo i odpuszczeniu, ale przymykam oko bo rekompensują to babcią Krysią, która powinna być sprzedawana na receptę 😂
ja słucham czasem ich na youtube i generalnie same mówiły, że najbardziej nienawidziły, gdy podczas starań ludzie do nich mówili: ''odpuść to zajdziesz'' :D Ale też w jednym odcinku spotkałam się, żeby może trochę odpuścić... i sobie myślę, AHA :D

ale sporo można się od nich dowiedzieć i też je polubiłam.

Do góry