Wiecie, jak dziwnie smakują drinki, jak się ma COVID i smak jest upośledzony xD?
P. S. Mąż wydupczony drugi raz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydupczony i zadowolonyWiecie, jak dziwnie smakują drinki, jak się ma COVID i smak jest upośledzony xD?
No właśnie nijak smakują.wydupczony i zadowolony
to jak smakują te driny?
DziękiJa brałam od 1dc do owulacji, zaczynałam od 2 tabletek dziennie a po okresie 3 kapsułki dziennie (nie mogę znaleźć ile to miało tego wiesiołka ale wiem że max był 4 kapsułki dziennie wg ulotki)
@Lady With Cats dr W. mówił mi w ogole o przytulaniu. Chcialam go zapytać, czy seks mogę skoro przytulać nie, ale ugryzłam się w jezyk XDCo to jest serduszkowanie...?
Edit. Aha już wiem doedukowałam się, ale dziwne określenie tak szczerze. Seks to seks
Ja kiedyś miałam PCOS i mierzyłam, ale cykle zazwyczaj bezowulacyjne i było to po temperaturze widać.Czy przy PCOS mierzenie temperatury będzie miarodajne? Pytam bo np testy ovu u mnie się nie sprawdziły kontrolowałam razem z monitoringiem i wyszła z tego dupa blada. Testy żyły swoim własnym życiem
Mogą ale nie musza, u mnie przy pcos tez się nie sprawdziłyCzy przy PCOS mierzenie temperatury będzie miarodajne? Pytam bo np testy ovu u mnie się nie sprawdziły kontrolowałam razem z monitoringiem i wyszła z tego dupa blada. Testy żyły swoim własnym życiem