reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny jak tam Wasze trzonowanie? Sąsiedzi już mają Was dość? Nasze lozko trzeszczy coraz mocniej 🤣😂😜 u mnie od wczoraj czysciutko, obstawiam więc ovu 19dc. Temperatura poszybował w górę, w kwietniu też mialam rozowy śluz podczas ovu i zaszłam -niestety nieszczęsliwie bo cp. Wiąże spore nadzieję z tym cyklem, ale co będzie nie wiadomo.

Załączniki

• Screenshot_20221009-073019_My Calendar.jpg
    Screenshot_20221009-073019_My Calendar.jpg
    146 KB · Wyświetleń: 57
Czy przy PCOS mierzenie temperatury będzie miarodajne? Pytam bo np testy ovu u mnie się nie sprawdziły kontrolowałam razem z monitoringiem i wyszła z tego dupa blada. Testy żyły swoim własnym życiem 😂🤣

Czy przy PCOS mierzenie temperatury będzie miarodajne? Pytam bo np testy ovu u mnie się nie sprawdziły kontrolowałam razem z monitoringiem i wyszła z tego dupa blada. Testy żyły swoim własnym życiem 😂🤣
Ja kiedyś miałam PCOS i mierzyłam, ale cykle zazwyczaj bezowulacyjne i było to po temperaturze widać.

Mogą ale nie musza, u mnie przy pcos tez się nie sprawdziły 🤷🏻‍♀️
Sorki, zle zrozumiałam, myślałam, ze pytasz czy testy owu są miarodajne ;) tempki nigdy nie mierzyłam bo mam nieregularną prace

reklama
Do góry