reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny jak tam Wasze trzonowanie? Sąsiedzi już mają Was dość? Nasze lozko trzeszczy coraz mocniej 🤣😂😜 u mnie od wczoraj czysciutko, obstawiam więc ovu 19dc. Temperatura poszybował w górę, w kwietniu też mialam rozowy śluz podczas ovu i zaszłam -niestety nieszczęsliwie bo cp. Wiąże spore nadzieję z tym cyklem, ale co będzie nie wiadomo.

Załączniki

• Screenshot_20221009-073019_My Calendar.jpg
    Screenshot_20221009-073019_My Calendar.jpg
    146 KB · Wyświetleń: 60
Czy przy PCOS mierzenie temperatury będzie miarodajne? Pytam bo np testy ovu u mnie się nie sprawdziły kontrolowałam razem z monitoringiem i wyszła z tego dupa blada. Testy żyły swoim własnym życiem 😂🤣

Czy przy PCOS mierzenie temperatury będzie miarodajne? Pytam bo np testy ovu u mnie się nie sprawdziły kontrolowałam razem z monitoringiem i wyszła z tego dupa blada. Testy żyły swoim własnym życiem 😂🤣
Ja kiedyś miałam PCOS i mierzyłam, ale cykle zazwyczaj bezowulacyjne i było to po temperaturze widać.

Mogą ale nie musza, u mnie przy pcos tez się nie sprawdziły 🤷🏻‍♀️
Sorki, zle zrozumiałam, myślałam, ze pytasz czy testy owu są miarodajne ;) tempki nigdy nie mierzyłam bo mam nieregularną prace

reklama
Do góry