reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
to przez karmę mu się wydarzyło? :O

Współczuję, sama mam psiaka i kocham go ponad życie.

A co do karmy polecam PSIBUFET! :) Skład rewelacyjny, ja zamawiam na miesiąc i mrożę, bo to w lodwóce maks tydzień.
Do skrętów najczęściej dochodzi po posiłku. Poczytaj o objawach itd, warto wiedzieć na co zwrócić uwagę bo to bardzo niebezpieczne dla psa.
Podawałam psu psibufet jakiś czas, fakt, był zachwycony, ale dla dużego psa miesięcznie cena wychodzi 600+ i trzeba mieć baaaardzo dużo miejsca w zamrażalniku ;) my kupiliśmy pierwszy zestaw chyba na tydzień a dziennie wg wyliczeń powinnismy mu podawać ponad 1kg tej karmy, paczek mieliśmy chyba z 15 lub więcej 😀 cała lodówka w psiej karmie 🙈 ale sam fakt, ze produkt nadaje się do spożycia przez ludzi jest bardzo na plus :)

Dziewczyny zrobiłam owulak i premom zwariował🤣😱 szkoda, że nie mam wiecej aż myślę co jest w Rossmann zeby kupić na te 2 dni jeszcze i sprawdzić, ale ten rozowy sluz nie oznacza, ze pęcherzyk pękł dziś?

Załączniki

• Screenshot_20221007-113257_Premom.jpg
    Screenshot_20221007-113257_Premom.jpg
    148,9 KB · Wyświetleń: 56
Bonzur mądre głowy 🙃
Ile dni po pęknięciu pęcherzyka powinien wyjść pozytywny test o czułości 10?
Help 🤔🤗

Ps. Nie wiem jaką mam długą fazę lutealną

reklama
Dziewczyny zrobiłam owulak i premom zwariował🤣😱 szkoda, że nie mam wiecej aż myślę co jest w Rossmann zeby kupić na te 2 dni jeszcze i sprawdzić, ale ten rozowy sluz nie oznacza, ze pęcherzyk pękł dziś?
Mogłaś sobie coś podrażnić w czasie współżycia i stąd różowy śluz
Bonzur mądre głowy 🙃
Ile dni po pęknięciu pęcherzyka powinien wyjść pozytywny test o czułości 10?
Help 🤔🤗

Ps. Nie wiem jaką mam długą fazę lutealną
8-12 dni zwykle

Do góry