reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Hej, dopiero dziś udało mi się Was nadrobić. Aktualnie jestem z mężem na urlopie świętujemy rocznicę ślubu. Wyjechaliśmy na wieś do przytulnego i uroczego miejsca tylko kiepsko tu z zasiegiem, ale ma to swoje plusy bo dzialamy z tematem seksimy się i robimy potomka 😁.
Z tego co widzę kiepski ten październik 😔oby było tylko lepiej. Wszystkim życzę dwie tłuste krechy na teście ciążowym.
Pozdrawiam

reklama
Hej, dopiero dziś udało mi się Was nadrobić. Aktualnie jestem z mężem na urlopie świętujemy rocznicę ślubu. Wyjechaliśmy na wieś do przytulnego i uroczego miejsca tylko kiepsko tu z zasiegiem, ale ma to swoje plusy bo dzialamy z tematem seksimy się i robimy potomka 😁.
Z tego co widzę kiepski ten październik 😔oby było tylko lepiej. Wszystkim życzę dwie tłuste krechy na teście ciążowym.
Pozdrawiam

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ❤️❤️❤️
I oby Wam się udało zmajstrowac potomka podczas wyjazdu ❤️❤️❤️

A jak się czujecie dziewczyny z covidem i przeziębieniami? Przepraszam, że bez nicków pytam, ale chyba nie pamiętam wszystkich a nie chcę nikogo pominąć

Jako tako😁 węch jakby nieśmiało próbowałeś wrócić bo czasem zdarzy mi się coś poczuć, smak dalej bez szału, jadłam dziś kurczaka z różna i podobno był super😂

A jak się czujecie dziewczyny z covidem i przeziębieniami? Przepraszam, że bez nicków pytam, ale chyba nie pamiętam wszystkich a nie chcę nikogo pominąć
A dziękuję, dziś można w końcu napisać, że średnio, a nie kiepsko.

Węch mam można stwierdzić, że szczątkowy. Robiłam spaghetti i coś tam, coś tam czułam. Na śniadanie jadłam śmierdzący ser pleśniowy i też jakaś nuta aromatu docierała.

Idzie ku dobremu, ale czuję się osłabiona.
W przyszłym tygodniu będę badać krew, to sprawdzimy stan organizmu po kolejnej infekcji.

Pozdrawiam
Pięknie!

Odebrałam dziś testy owu i zrobiłam jeden z ciekawości, bo niby według jednej z aplikacji dziś owu 😂

Załączniki

• IMG_20221006_195912.jpg
    IMG_20221006_195912.jpg
    616,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ach mnie też kusi żeby robić owulaki, ale obiecałam sobie i mężowi że nie będę robić więc chyba dotrzymam słowa.... Chociaż cholernie mi ciężko się powstrzymać 🤣🤣🤣ale boje się że jak zrobię jeden to będę robić codzien i się nakręcę znowu na ten miesiąc a tego nie chce 🤷🏻‍♀️🙄🤔

Do góry