reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Wiesz, to jest śmieszne, jak opowiadamy o tym z mamą naszym znajomym, ale w rzeczywistości my mieszkamy naprzeciw przychodni.
Sporo osób się przewija po naszej ulicy i teraz wyobraź sobie dwóch dziadków lat 81 i 91, którzy do siebie coś krzyczą, a krzyczą codziennie xD.

Absurdalność tej sytuacji przypomina mi niektóre alternatywne filmy 😂.
U mnie w bloku kiedyś dwóch takich dziadków się tak pożarlo grając w karty, że sąsiedzi musieli wezwać policję. Policja wezwała karetkę, bo każdego z nich trzeba było zszywać i w karetce zaczęli się tłuc drugi raz więc trzeba było wezwać drugą karetkę 😁.

U mnie w bloku kiedyś dwóch takich dziadków się tak pożarlo grając w karty, że sąsiedzi musieli wezwać policję. Policja wezwała karetkę, bo każdego z nich trzeba było zszywać i w karetce zaczęli się tłuc drugi raz więc trzeba było wezwać drugą karetkę 😁.

Taką staruszką właśnie będę, Będę grać w karty i obijać mordy wszystkim, którzy ze mną wygrają. 💁‍♀️

Wiecie, ja już trzeci raz w tym roku na L4 (w tym jedno prawie miesiąc ze względu na poronienie).

Szkoda mi pieniędzy.

No i druga sprawa: my mieszkamy z naszym dziadkiem. On jest super, ale ma już swoje dziadkowe schizy, np. obserwuje namiętnie sąsiada, drugiego starego pryka. I te dwa dziadki mnie nerwowo wykańczają, bo sobie dokuczają xD.
Generalnie z boku jest to śmieszne, ale na codzień wkurwiające.

Znam ten ból 🙂 aczkolwiek ja mam bacie 🤣🤣🤣 i te mądrości 😱😱😱 obserwacja sąsiadów a ile nadoklada od siebie to historyjek .... Głowa mała 🤷🏻‍♀️🙂🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry