reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
O jaaacieeeee 🥰 tak, ja brałam czystą bromenaline w tabletkach wtedy 😁
I to właśnie kupię 😁 tonący brzytwy się chwyta... Rozpiskę dawkowania wykorzystam za 2 tygodnie 😛
Chociaż przy moim endo, to chyba ananasek nic nie da.
To może testowałyście w takim razie wino w tabletkach? 🤣 O ile nic nie pomieszałam, to resveratrol jest tą cenna substancją, która zawarta jest w winie i może działać na endo? Może to można brać cały cykl 🤔

Czasem bez jadu nie dotrze tam, gdzie powinno. No i chyba nikogo nie powinno dziwić, że staraczka od czasu do czasu się odgryzie, bo naprawdę, ile można słuchać porad i "to teraz wy".
My wczoraj zostaliśmy pouczeni przez starszą sąsiadkę emerytkę. Zrobiła nam krótki wykład jakie to dzieci są ważne i że warto się o nie starać. No fajnie 😒 na pytanie kiedy będzie dziecko odpowiedziałam, że do tej pory żadne się jeszcze nie przypałętało, ale już na końcu języka miałam, że jedno już mamy, ale w niebie.

Co do ananasa to ja właśnie jadłam go 1-8 dpo w tym cyklu. Żeby było mi łatwiej to blendowalam go z tym środkiem i piłam w formie smoothie.

Do dziewczyn, które zobaczyły kiedyś dwie kreseczki. Którego dnia po owulacji pierwszy raz zobaczyliście pierwszy widoczny cień?

To co lepiej robić testy dalej i jak nadal będą negatywne iść w poniedziałek na progesteron? Chce sprawdzić czy do tych owulacji wgl dochodzi.

Ja bym tak zrobiła przykładowo u mnie apka pokazuje PIK
A na pewno go nie było (wiem to z monitoringu USG)

Screenshot_20221005-103937_Premom.jpg

My wczoraj zostaliśmy pouczeni przez starszą sąsiadkę emerytkę. Zrobiła nam krótki wykład jakie to dzieci są ważne i że warto się o nie starać. No fajnie 😒 na pytanie kiedy będzie dziecko odpowiedziałam, że do tej pory żadne się jeszcze nie przypałętało, ale już na końcu języka miałam, że jedno już mamy, ale w niebie.

Odpowiedziałabym "5 minut temu Stary się we mnie spuścił więc niech sąsiadka się modli żeby się przyjęło"

I to właśnie kupię 😁 tonący brzytwy się chwyta... Rozpiskę dawkowania wykorzystam za 2 tygodnie 😛
Chociaż przy moim endo, to chyba ananasek nic nie da.
To może testowałyście w takim razie wino w tabletkach? 🤣 O ile nic nie pomieszałam, to resveratrol jest tą cenna substancją, która zawarta jest w winie i może działać na endo? Może to można brać cały cykl 🤔
Ja nie próbowałam ale byłam już bliska zakupu 😁

reklama
Do góry