reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja mialam *prawie* pik 7dc, i niestety tylko 1 test tego dnia zrobilam, nie wiem czemu tak wyszlo, i od tamtej pory mam ciągle blade 2 kreski, więc domowilam owulaki i bede jeszcze 3 dni je robic, nie wiem czy jest sens robic je powyzej 20dnia cyklu już. Prognoza kalendarzyka z owu jest na jutro, a to wczoraj bolaly mnie plecy, i podbrzusze, więc tym razem nie wiem czym się sugerować. A moze zrobić test 7.10 i sprawdzić, czy tego 25.09 mogla byc ta owu??? Ehhh te pomoce naukowe co nie pomagają.Ja bym testowała dalej i rzeczywiście możesz jakieś 8 dni po domniemanym piku zbadać proga i będzie coś wiadomo
Załączniki
U
użytkownik 213578
Gość
W takim razie sprawdzę nic mi nie zaszkodzi, to nasze ostatnie 2 cykle starań, jak się nie uda robimy przerwęJa bym tak zrobiła przykładowo u mnie apka pokazuje PIK
A na pewno go nie było (wiem to z monitoringu USG)
Zobacz załącznik 1449661
królowa_kresek😉🙃
11 dni po, rano był cień, ale różowy- ale taki cień, ze sama nie uwierzyłam, a wieczorem już wyrazna cienka kreseczka.Co do ananasa to ja właśnie jadłam go 1-8 dpo w tym cyklu. Żeby było mi łatwiej to blendowalam go z tym środkiem i piłam w formie smoothie.
Do dziewczyn, które zobaczyły kiedyś dwie kreseczki. Którego dnia po owulacji pierwszy raz zobaczyliście pierwszy widoczny cień?
Moonstone
Moderator
Ja nie pierdole. Przekonuje wszystkich ze nie trzeba odpuścić ale zdrowo jest się nie nakręcać (bo królowa dramy może być tylko jedna XD)jak sie czlowiek stara to chyba nigdy nie jest spokojna
ale zawsze w razuie czego możena potem pierdolić glupoty, ze się odpuiściło
królowa_kresek😉🙃
Jakim cudem takie ladne zdjecia? Mi tak gownianie ta apka robi, a moze moj samsung genialny.Ja bym tak zrobiła przykładowo u mnie apka pokazuje PIK
A na pewno go nie było (wiem to z monitoringu USG)
Zobacz załącznik 1449661
olka11135
Nie wiem co ta apka
No jak nie wiesz. To premom
W takim razie sprawdzę nic mi nie zaszkodzi, to nasze ostatnie 2 cykle starań, jak się nie uda robimy przerwę
Jeszcze dodam temperaturę, która również potwierdza brak owu
Jakim cudem takie ladne zdjecia? Mi tak gownianie ta apka robi, a moze moj samsung genialny.
Normalny screen robię
Miętusek
Moderator
11 dni po był cień, wcześniej nie robiłam.Co do ananasa to ja właśnie jadłam go 1-8 dpo w tym cyklu. Żeby było mi łatwiej to blendowalam go z tym środkiem i piłam w formie smoothie.
Do dziewczyn, które zobaczyły kiedyś dwie kreseczki. Którego dnia po owulacji pierwszy raz zobaczyliście pierwszy widoczny cień?
reklama
U
użytkownik 213578
Gość
kurde tylko, że u mnie faktycznie były też objawy, dużo śluzu płodnego, ból piersi, lekki ból podbrzusza, dlatego zastanawiam się czy poprostu nie przegapiłam pikaNo jak nie wiesz. To premom
Jeszcze dodam temperaturę, która również potwierdza brak owu
Zobacz załącznik 1449667
Normalny screen robię