reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Ja bym testowała dalej i rzeczywiście możesz jakieś 8 dni po domniemanym piku zbadać proga i będzie coś wiadomo
Ja mialam *prawie* pik 7dc, i niestety tylko 1 test tego dnia zrobilam, nie wiem czemu tak wyszlo, i od tamtej pory mam ciągle blade 2 kreski, więc domowilam owulaki i bede jeszcze 3 dni je robic, nie wiem czy jest sens robic je powyzej 20dnia cyklu już. Prognoza kalendarzyka z owu jest na jutro, a to wczoraj bolaly mnie plecy, i podbrzusze, więc tym razem nie wiem czym się sugerować. A moze zrobić test 7.10 i sprawdzić, czy tego 25.09 mogla byc ta owu??? Ehhh te pomoce naukowe co nie pomagają.

Załączniki

• Screenshot_20221005-073308_My Calendar.jpg
    Screenshot_20221005-073308_My Calendar.jpg
    152,7 KB · Wyświetleń: 41
Co do ananasa to ja właśnie jadłam go 1-8 dpo w tym cyklu. Żeby było mi łatwiej to blendowalam go z tym środkiem i piłam w formie smoothie.

Do dziewczyn, które zobaczyły kiedyś dwie kreseczki. Którego dnia po owulacji pierwszy raz zobaczyliście pierwszy widoczny cień?
11 dni po, rano był cień, ale różowy- ale taki cień, ze sama nie uwierzyłam, a wieczorem już wyrazna cienka kreseczka.

Co do ananasa to ja właśnie jadłam go 1-8 dpo w tym cyklu. Żeby było mi łatwiej to blendowalam go z tym środkiem i piłam w formie smoothie.

Do dziewczyn, które zobaczyły kiedyś dwie kreseczki. Którego dnia po owulacji pierwszy raz zobaczyliście pierwszy widoczny cień?
11 dni po był cień, wcześniej nie robiłam.

reklama
Do góry