reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Ja bym testowała dalej i rzeczywiście możesz jakieś 8 dni po domniemanym piku zbadać proga i będzie coś wiadomo
Ja mialam *prawie* pik 7dc, i niestety tylko 1 test tego dnia zrobilam, nie wiem czemu tak wyszlo, i od tamtej pory mam ciągle blade 2 kreski, więc domowilam owulaki i bede jeszcze 3 dni je robic, nie wiem czy jest sens robic je powyzej 20dnia cyklu już. Prognoza kalendarzyka z owu jest na jutro, a to wczoraj bolaly mnie plecy, i podbrzusze, więc tym razem nie wiem czym się sugerować. A moze zrobić test 7.10 i sprawdzić, czy tego 25.09 mogla byc ta owu??? Ehhh te pomoce naukowe co nie pomagają.

Załączniki

• Screenshot_20221005-073308_My Calendar.jpg
    Screenshot_20221005-073308_My Calendar.jpg
    152,7 KB · Wyświetleń: 32
Co do ananasa to ja właśnie jadłam go 1-8 dpo w tym cyklu. Żeby było mi łatwiej to blendowalam go z tym środkiem i piłam w formie smoothie.

Do dziewczyn, które zobaczyły kiedyś dwie kreseczki. Którego dnia po owulacji pierwszy raz zobaczyliście pierwszy widoczny cień?
11 dni po, rano był cień, ale różowy- ale taki cień, ze sama nie uwierzyłam, a wieczorem już wyrazna cienka kreseczka.

Co do ananasa to ja właśnie jadłam go 1-8 dpo w tym cyklu. Żeby było mi łatwiej to blendowalam go z tym środkiem i piłam w formie smoothie.

Do dziewczyn, które zobaczyły kiedyś dwie kreseczki. Którego dnia po owulacji pierwszy raz zobaczyliście pierwszy widoczny cień?
11 dni po był cień, wcześniej nie robiłam.

reklama
Do góry