reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
Byłam właśnie w rossmannie i nie kupiłam żadnego testu, czy należy się za to nagroda?
Bolilol
ale jak to? Jak tego dokonałas?Byłam właśnie w rossmannie i nie kupiłam żadnego testu, czy należy się za to nagroda?
Tralalala25
co więcej: nawet patrzyłam na facelle paskowe, ale w końcu machnęłam ręką i poszłam do kasy odpowiadając na Twoje pytanie: nie wim xdale jak to? Jak tego dokonałas?
Kosinka94
Moderator
W czerwcu zakończyłam pracę i jak chce pracować (a chce) to muszę szukać nowej, dałam sobie chwilę spokoju - bo jakby to było gdyby mi się jednak udało zajść. Źle się czuje po dupku, dopada mnie też takie wypalenie. Z drugiej strony jak już zaczęłam, to może warto jeszcze stymulacji spróbować i tak sam już nie wiem. W pierwsze fazie cyklu jest parcie na staranie, a w drugiej rozterki.A skąd te wątpliwości?
Kosinka94
Moderator
Ja stacjonarnie nie kupuje, ale online nadrabiamByłam właśnie w rossmannie i nie kupiłam żadnego testu, czy należy się za to nagroda?
Kosinka94
Moderator
Jestem ciekawa tych przeróbekMi jak meble nie pasowały to przerabiałam. Najczęściej to było przerabianie wieszaków na półki, malowanie. W salonie było więcej zabawy, żeby zrobić wolnostojące meble, zamiast połączonej meblościanki, też fajnie wyszło.
reklama
Lwica1410
Ostatni raz dwie jednocześnie widziałam gdy byłam dzieckiem