reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja się przeziębiłam przed 1 transferem i poszłam do internisty. Powiedziałam że chce leki, ale takie żeby nie zaszkodziły w ciąży, bo zaraz mam transfer. O jak mnie umoralniała, że to nieetyczne i takie tam. No dramat z ludźmi ogólnie, ale po lekarzach to się tego nie spodziewałam.
U nas znajdą się i ginekolodzy którzy nie przepiszą antykoncepcji. Sąsiadka jak miała zagrażającą życiu ciążę, to nikt nie chciał się zgodzić na aborcję chociaż to było w czasie gdy była legalna. Nie wnikałam dlaczego nie szukali dalej i podziwiam ją że po tym co przeszła zdecydowała się na kolejną ciążę.

Ja się przeziębiłam przed 1 transferem i poszłam do internisty. Powiedziałam że chce leki, ale takie żeby nie zaszkodziły w ciąży, bo zaraz mam transfer. O jak mnie umoralniała, że to nieetyczne i takie tam. No dramat z ludźmi ogólnie, ale po lekarzach to się tego nie spodziewałam.
Uważam, że to absurdalne, że lekarze mają przyzwolenie na stosowanie kodeksu moralnego w pracy.
Weźmy sobie taki prosty przykład. Świadek Jehowy, który zostaje lekarzem nie zrobi pacjentowi transfuzji, bo to się kłóci z jego kodeksem moralnym, pacjent umiera, czyja wina? Albo żołnierz, który jedzie na wojnę mówi, że on nie będzie zabijał, bo to niemoralne. Albo nauczyciel biologii, który jest wierzący, nie przekaże uczniom teorii ewolucji tylko będzie pierdzielił o Adamie i Ewie. Do czego ten świat dąży?

Przypominam! Dzisiaj 70 przysiadów!
jessie squats GIF
Zrobione 🙂 i udało się jeszcze ciągiem, chyba źle oceniłam możliwości mojego ciała 😊

Uważam, że to absurdalne, że lekarze mają przyzwolenie na stosowanie kodeksu moralnego w pracy.
Weźmy sobie taki prosty przykład. Świadek Jehowy, który zostaje lekarzem nie zrobi pacjentowi transfuzji, bo to się kłóci z jego kodeksem moralnym, pacjent umiera, czyja wina? Albo żołnierz, który jedzie na wojnę mówi, że on nie będzie zabijał, bo to niemoralne. Albo nauczyciel biologii, który jest wierzący, nie przekaże uczniom teorii ewolucji tylko będzie pierdzielił o Adamie i Ewie. Do czego ten świat dąży?
Dokładnie.
Chodziłam też do niej z dziećmi, bo to przychodnia z 3 lekarzami na krzyż, więc znała moją rodzinę.
Ale najbardziej mnie wkurzyło, jak z takim grymasem niesmaku zapytała jeszcze "a te dzieci też z in vitro?" Więcej do niej nie poszłam i zmieniliśmy przychodnię.

Dokładnie.
Chodziłam też do niej z dziećmi, bo to przychodnia z 3 lekarzami na krzyż, więc znała moją rodzinę.
Ale najbardziej mnie wkurzyło, jak z takim grymasem niesmaku zapytała jeszcze "a te dzieci też z in vitro?" Więcej do niej nie poszłam i zmieniliśmy przychodnię.
a to zdzira głupia z tej lekarki!!!

@Belferka masz Ty serce mówić, że masz pozytywny test a nie wstawiać zdjecia?
Już się poprawiam 🤣 Przepraszam, proszę Paniom. Już tak nie będę.
Jest chyba tak samo wybarwiony jak wczoraj, więc uznałam, że nic nowego wam nie pokazuję

Załączniki

• 20230707_045649.jpg
    20230707_045649.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 129
Dokładnie.
Kuźwa skąd się tacy ludzie biorą. I to lekarz. Nóż się w kieszeni otwiera.

reklama
Do góry