reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Vixpo

Ania199

Fanka BB :)
Witam ;)
Dziewczyny biorę tabletki vixpo od roku. W tamtym miesiącu gdzie powinnam dostać krwawienia na przerwie 4 dniowej nie dostałam zrobiłam test ale negatywny.
W tym miesiącu to samo.
Czy któraś tez tak miala ?
Lekarza mam ale dopiero na październik
Co to może oznaczac
Dziekuje
Pozdrawiam

reklama
@Ania199 Ja biorę nieco krócej - ale zdarzyło już mi się, że dostałam krwawienia dopiero przy 2 czy 3 tabletce kolejnego opakowania. Z tego co pamiętam - to w ulotce jest napisane, że brak krwawienia może się zdarzyć, jednakże jeśli nie ma go 2x z rzędu, to należy skonsultować to z ginekologiem.

@Ania199 Ja biorę nieco krócej - ale zdarzyło już mi się, że dostałam krwawienia dopiero przy 2 czy 3 tabletce kolejnego opakowania. Z tego co pamiętam - to w ulotce jest napisane, że brak krwawienia może się zdarzyć, jednakże jeśli nie ma go 2x z rzędu, to należy skonsultować to z ginekologiem.
No ja wcześniej tez mialam ze przy 3 lub 4 tabletce dostawałam A teraz od dwóch miesięcy wogle nie dostałam. A do ginekologa mam dopiero na październik

@Ania199 Ja bym przyspieszyła wizytę lub poszła do innego. Niestety nie wiem, co może to oznaczać, ale na pewno trzeba to skontrolować.

Do góry