reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
Oto dzieło, które zajęło mi trochę czasu, ale tez w międzyczasie miałam małą przerwę.

oczom nie wierzę!:) sama to zrobiłaś?? gratuluję talentu i cierpliwości, bardzo ładny sweterek i na pewno będzie Ci służył w ciąży i po niej;) Super.

agbar piękności ale z ciebie zdolniacha :) Ja nauczyłam się robić na szydełku i drutach ale moja Zuza niestety nie pozwala mi nic wydziergać :( a chętnie zrobiłabym np kocyk dla groszka.

agbar swietne!!! :D podziwiam bo ja dla siebie rzeczy nie robie bo za dlugo to trwa hehe :) a w szpitalu jeszcze jedna sukieneczke zrobilama le to jak wroce do domciu to wysle focie :) bluzeczka wspaniala !!!!

no to pochwalę się rybkami - choć to żadna zdolność - ale proszono więc wklejam :-D Rybki które hodujemy to dyskowce - są to rybki z Amazonii, troszkę wymagają zachodu i zapewnienia odpowiednich warunków

Załączniki

• rybki2.jpg
    rybki2.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 48
  • rybki1.jpg
    rybki1.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 45
Ale masakra
I masz ich 350 sztuk 0o

Mozna wiecej foteczek? :>
no tak będzie z tyle - bo to taka mała hodowla - część sprowadzamy z Niemiec część sami rozmnażamy i się zawsze tyle uzbiera. Te fotki to z akwarium dekoracyjnego typowo, a w piwnicy regały z akwariami 12x 300 litrów + 2x 450 litrów i parę takich małych. Fotek to mam tyle że pewnie serwer mogłabym zatkać :-) wkleję więcej jak poszukam. A to się pochwalę dalej - wystawialiśmy się na targach w Poznaniu, we wrześniu jedziemy na targi do Wrocławia, moje artykuły można poczytać w Magazynie Akwarium no i mamy z mężem forum o dyskowcach Paletki - Forum dyskusyjne amatorw dyskowcw. :: Strona Gwna
No to by było na tyle samolubnego chwalenia.
Ciesze się że się podobają

sunnflower rybki śliczne. Podziwiam osoby, które dają sobie radę z taką gromadką.

A oto moje kolejne dzieło. Już po pranku. Mam nadzieję, że będzie odpowiadało i Stasiowi i jego mamie.

DSC00747.jpg

reklama
Do góry