reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

ja mam pomysla :) zaczelam uz robic narazie szkice na kartkach a4 tzn robie taki pasek na sciane nie mam jak pomalowac scian bo sa tapety i to mieszkanie wynajmowane ale robie pasek ala tasma filmowa w zaleznosci czy dziewuszka to rozowa tasma jak chlopak to niebieska i w srodku postacie z kupusia puchatka :) mam szkice i dopiero farby pojda w ruch w poniedzialek :) jutro fotki porobie szkicow mam narazie ze 5 ryzunkow = 5 klatek filmowych :) a chyba z20 jest mi potrzebne zeby jedna sciane wzdloz nakleic :) ciekawe czy mi wyjdzie :)

reklama
o takie cus narazie w szkicu bo pozniej bedzie farbami malowane a tsma filmowa bedzie ze wstazeczki atlasowej :-) jak skoncze to pokaze calosc ale to troche potrwa zakladajac ze fajnie wyjdzie farbami :tak:;-)

Załączniki

• pomysl.jpg
    pomysl.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 42
  • pomys.jpg
    pomys.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 46
  • pomyyy.jpg
    pomyyy.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 42
  • pomyy.jpg
    pomyy.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 42
e tam :p ja poprostu lubie robic to i owo . tlylko sie zastanmawiam czy bedzie taki efekt jak to pomaluje jaki sie spodziewam no nic okaze sie w poniedzialek jak farby kupie... ;)

Ja kiedyś scrapki robiłam na photoshopiei corelu...Uwielbiałam to robić ale coż...Jak Mały dorósł a ja zaczełam miec problemy większe ze zdrowiem to gdzieś to poumykało mi...
ChomikImage.aspx

ChomikImage.aspx

ChomikImage.aspx

missiiss1301 koniecznie pokaż Nam efekt końcowy, po wymalowaniu :tak:, bo już przed wygląda świetnie :-).

Bodzia znam Ci ja te twoje scrapki :-):-):-).

Mississ genialny pomysł! Strasznie zazdroszczę takiego talentu i pomysłowości. Na pewno będzie wyglądało super!

reklama
Super pomysł!:tak: Też jestem ciekawa efektu!:-)
Ja swojemu wymalowałam dwa lata temu wielkie teletubisie:tak:. Teraz też myślałam o takim pasie z bohaterami filmu auta. Ale mojemu małemu tak się zmieniają upodobania:dry:, że dałam sobie już spokój z malowidłami!:-D

Do góry