reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Bodzinko - przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale późno wróciłam, bo poszliśmy z lektorami na piwo, a jak weszłam do domu, to okazało się, że Idylce wychodzi kolejny ząb i trzeba było tulić dziecinę.
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno?
Bo chciałabym dla mojej mamy:
SERWETKI DECOUPAGE- 55gr szt cz X NOWE! (1660289206) - Aukcje internetowe Allegro
numery serwetek: 4096, 4097, 4098, 4100, 4101, 4102 - papryczki, cytryny, banany, wiśnie, brzoskwinie

a dla mnie motywy marinistyczne:
SERWETKI DECOUPAGE- 55gr szt cz X NOWE! (1660289206) - Aukcje internetowe Allegro
4025, 4027, 4028

SERWETKI DECOUPAGE- cz.III nowości 55gr szt. (1660289113) - Aukcje internetowe Allegro
0735

SERWETKI DECOUPAGE- 55gr szt (1660287417) - Aukcje internetowe Allegro
0238, 0239

SERWETKI DECOUPAGE- 55gr szt cz VI Nowości (1660289156) - Aukcje internetowe Allegro
1617

Jest 7, ale wybierz te, które się będą najbardziej nadawały do przycięcia.

reklama
Tak, tak tak - kwadratowe, jeden - z owocami - dla mamy na prezent, drugi - ze statkami - dla mnie :-) Prześlij numer konta, to przeleje pieniądze.

elena
masz racje ale nie mam jak sobie zorganizowac inaczej dnia bo nikogo nie ma do 17-18 w domu :( a pozniej to wiadomo kapiel jaska jedzenie i spanie...

bodzinka
ty sama malujesz te serwetki !!?? jakie one piekne wszystkie !!!

kurcze tak bym chciala sie zabrac za cos co by mi przyjemnosc sprawialo, ostatnio czytalam o masie papierowej i co... nie mam zwyczajnie czasu zeby sie zabrac za to... :( abu ...

Nie no nie mauje tylko wycinam..Ale i tak strasznie pracochłonne to..Ale ile mi radości daje :-)Kolczyki ok dwóch, trzech dni robie..Żeby porządnie powysychały no i jak maluch dają...

Bodzinka jesteś wielka,podziwiam że masz jeszcze siły na wieczorne robótki,ale skoro sprawiają Ci tyle radości to nic tylko robić i sprzedawać,a interes kwitnie :-)

reklama
bodzinka
ja juz pisalam ze podziwiam i chyba nie przestane nigdy :) tez bym chciala tak sobie posiedziec wieczorem ale akurat wieczorem przychodzi do domu moje drugie dziecko :] ktore jest zbyt zmeczone praca zeby zajac sie jaskiem a i obiad mu trzeba pod nos podac bo przeciez raczki ma chore... bbrrr

wpadłam na pomysł :) ale to jak juz mi sie uda zrobic to wam pokaze cos do dziecinnego pokoju :) ahhh juz sie doczekc nie moge tylko po wyplaci kupie potrzebne rzeczy bo mnie nie stac narazie na moj pomysl :) ahhh !!!

Ostatnia edycja:
Do góry