reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Też bym posiedziała z drutami, ale nie mam weny co by tu zrobić:no:. Może Mateuszowi kolejny sweterek z bohaterem jakieś bajki? O Danielu nawet nie myślę:-D, rośnie w takim tempie, że trudno wyczuć jaki rozmiar będzie nosił jesienią.

reklama
krolcia
powiem ci ze dla chlopca to zaszalec sie nawet nie da... ja to umiem na szydelku i tylko mu na chrzciny zrobilam, teraz musze wystawic na all... a tak naprawde jak sie ma dziewczynke to dopiero mozna szalec kurcze falbanki kokardki rozne wzory ... ja mam pomysl ale ni welniany czy szydelkowy ;) pomysl zwiazany z decoupagem i jak wypali to moze sobie kupie maszynke i weicej tego porobie :D musze tylko czekac az jutro po wozek przyjada sprzedam i sobie kupie i zrobie i za tydzien pokaze jak wyjdzie :p

Co Ty gadasz:szok: jak nie można jak można:-D! Mateusz ma lub miał już sweterek, z Miki, scobby doo, mcqueenem, królem(z tej samej bajki), znaki firmowe nike, reebok, adidas a wyrysowane i czekające na moje natchnienie:sorry2: są dalmatyńczyk, Simba z króla lwa i piorun. Na wyrysowanie czeka toy story, pluto, tom i jerry, tarzan, no i stacyjkowo!:-p Oj jest tego, jest!:-D:tak:

a ja sobie chyba kupie koraliki i sama zrobie naszyjnik. Zachorowalam na tai jeden w sklepie ale za drogi.... dam znac czy moj owczy pęd wypalił;)

Szydełko..Ale je nie mam do tego cierpliowści.
Ivona mnie też korcą koraliki :-) Chićby tylko dla siebie :-) Ale na stole czekja kolczyki oklejone z jednej strony żeby okleic z drugiej i komplet na polakierowanie :-)

krolcia
no wlasnie same sweterki :) a u dziewczynki to wszystko mozna zrobic :0 ) a moj jasiek na chrzcinach mial moje dzielo na sobie ale na innym kompie mam foty ale wkleje jak siade na stacjonarke :)

Wszystko, znaczy co?
Jak kiedyś robiłam dla chłopców, to robiłam sweterki wciągane, rozpinane na guziki, na zamek, z kapturkiem a'la bluzy(i te kocham najbardziej:rolleyes:), pulowerki, śpiochy, kombinezony, pajace, spodnie, spodenki, butki, czapeczki. Dla staraszego dziecka spodnie to już nie ma sensu, bo raczkuje, czy chodzi i łatwo zahaczyć i zniszczyć momentalnie:tak:.
Sukienka dla dziewczynki? To jak przedłużony chłopięcy sweterek:-p. Wariantów może jest i więcej, bo koroneczki, falbanki i takie tam, ale generalnie to nie ma większej możliwości.

reklama
Zgadzam się z Krolcią :-) Ogólnie chłopca tez można ubrać jak lalke :-) Jedynie co to u dziewczynki włoski robia róznice przy strojeniu :-)
Krolcia zadroszcze Ci..Ja uwiebiam takie ręczne sweterki a nie umiem i nie mam nikogo w okolicy do zmolestowania :-)

Do góry