reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

oj tak bransoletka i kolczyki moje!!!! Bodzianka dawaj nr konta i wysyłaj!!!!!
Juz sie tych cudeniek doczekac nie moge:)
Jutro postaram sie wysłac puszki bo mam spakowane tylko papier kupie i opakuje. Jeny jak mi ciezko na tą pocztę dotrzeć...

reklama
Wiem cos o tym dlatego fajnie by było jakbyście cos chciały i dały mi znać do jutra to bym hurtowo wysłała ;-) Ale jak nie to przynajmniej bede miala motywacje żeby wyjśc :-p

Bodzia, ale jeszcze na te turkusy z brązem czekam ;-), to już mi to razem z paskami wyślesz, co? I może te zielone esy-floresy, zastanawiam się:-).
Ojej, ale ta bransoletka dla Yvony piękna:szok:, szkoda, że nie dla mnie takie cudeńka :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cristal te co Ci podesłalam to sa turkusowe własnie Za mało brązu???Albo za mało turkusowe bo turkus sama mieszam.... a Ty pisałaś, że nie możesz bransoletek??? Bo Ci na łapke nie wchodzą??? a pewnie, ze jedna paka wyśle :-) No to jak z ta bransoletka??? Robic??? Tylko moment trzeba zaczekac na materiały...Połaze i poszukam bardziej brązowego brązu do tych turkusików :-)

Ostatnia edycja:
Mam na składzie jeszcze takie oooo

Uploaded with ImageShack.us
dsc05754m.jpg

By bodzinka at 2011-06-12

A juz kupione a zrobione sa takie ;-)
Te fioletowe nadal do wzięcia ;-) Zielone esy floresy jeszcze nie wiadomo :-)
dsc05608r.jpg

Komplet do bransoletki
dsc05604k.jpg

dsc05599.jpg

dsc05736c.jpg

Bodzia - ja jestem grubokoścista, heh, więc na moje nadgarstki standardowe bransoletki niestety nie wchodzą, musiałabym sobie wybić kciuk, albo coś takiego, więc niestety odpada. Posiadam 2 bransoletki drewniane, ale zakładanie ich to prawdziwe tortury, więc zrezygnowałam.

A które to turkusiki - te zielone? Bo ty mi podesłałaś tylko tą fotkę z zielonymi, fioletami i paskami b/cz. Chyba, że mój monitor inaczej wyświetla kolory.

W poprzednim poście drugie od góry....Mozliwe, że nie doszła bo cos mi się działo z wiadomościami ///

Jak ty robisz takie cuda?? PRZEPIĘKNE!! Bodzinka a jakąs puszeczkę w kolorze turkusowym lub wenge posiadasz?? (lub turkus@wenge w jednym) :) Przydałaby mi się na biżuterię... Biżuteria cudo ale te puszeczki to mistrzostwo! :-)

reklama
Do góry