reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Tak, tak. Wczoraj zgrałam zdjęcia, ale byłam tak padnięta, że na swój temat nie miałam sił odpisać.

Ze złotem. 4,50.jpg

gwiazdki i klucz wiolonczelinowy 10.jpg Z tych chętnie kupię klucz wiolinowy i gwiazdki.

Te kolczyki na razie proszę mi odłożyć. Kupię je na 100 %. ;)

reklama
Jak znajde takie serwetki to sie da :-) Przypadkiem te znalazlam jak szukalam z herbata i sie oprzec nie mogłam :-) Bo malowac tak ladnie to ja chyba nie umiem :-( Ale moge sprobowac ...

Takie paski w takich kolorach modne w tym sezonie. To kolczyki, he he. W pierwszej chwili właśnie myślałm, ze serwetki:sorry2:, ale zaraz zobaczyłam te metalowe druciki (zapomniałam jak to sie nazywa). Jak będziesz jeszcze podobne robiła to ja się pisze.

:-pPrzyszly nowe bazy!!! Teraz juz wieksze i po 6 zl jak Wam za tanio beda.:-p:-p
Buzc bransoletka juz jest postaram sie do poniedzialku ja zrobic. Bransoletki drozsze...Jeszcze nie wiem po ile...ale nie wiecej niz 10 zl a pewniej ok. 7,8 zł....
Ivona przyszly mi serwetki z herbatami bede tworzyc :-)
A jakie kolorki Tobie by pasowaly??? ach jak mi niewiele do szczescia potrzeba!!! Ach mam juz pomysla na wiosenny komlpecik dla siebie :-)
A w ogole laseczki moge zrobic tez wisiorki, bransoletki, breloczki do kluczy, podkladki pod herbatke....
Po wyplacie pokaze ;-) Jak bazy zakupie...
Bodzianka nie mam jakos sprecyzowanej barwy-cos fajnego i spokojnego bo to bedzie puszka nazieloną herbatke

a podkładki tez chetnei zobacze bo tez bym wziela

Buzc bransoletka gotowa. Jezeli chcesz komplecik adres na priv :-) Cały komplecik 15 zł może byc??? Maz mi kazal za 30 zl sprzedac!!!Wariat!!! Ech faceci ;-)
dsc04820o.jpg

By bodzinka at 2011-05-23

dsc04819y.jpg

By bodzinka at 2011-05-23

reklama
Bodzianka fajna ta puszka, jak zrobisz jeszcze jedną bardziej green to tez wezme. Ta juz zarezerwowana!!!
A tak wogole to przeslij mi na priv swoj adres i nr konta.
A wlaśnie po ile te puszki??

Do góry