reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

A jak sie zapatrujecie na dodatek brokatu w kolczykach??? No i s a różnej wielkości. Jak będe miała chwilke to wrzuce to co mam.
Ja to bez brokatu. Mogą być średniej wielkości, ale to zależy jaką wizję ma Artysta! Mi tylko zależy, żeby czarne w większości były, a co do kształtu, motywu to ufam Tobie i Twoim zdolnościom!

reklama
Bodzianka juz powoli kończy mi sie herbatka wiec wysle ci puszki.
Od razu bede chciała zebys mi zrobiła puszke na zieloną herbatke-więc kombinuje kochana, koniecznie bedzie musiał być napis GREEN TEA... zeby mąż wiedział co jest w środku:D

a co do kolczyków masz cos z zielenią?

O jednych myślałam, że może czarne i czerwone paski w poprzek. Tak mi coś świta.

W pomarańczu..

dsc04720rs.jpg
Ewa
By bodzinka at 2011-05-19

Tylko cos jest nie tak z kolorami kwiatkow ale nie bardzo wiem co...

ze zlotem
dsc04732j.jpg
Elena
Z turkusem..
dsc04731.jpg
Elena

Z brązem
dsc04728i.jpg

Na paskowe mi baz zabraklo dzis powinny dojsc..
z brązem
dsc04727e.jpg

Rozne
dsc04616s.jpg
Elena x 2
By bodzinka at 2011-05-16

Buzc z czernia bransoletka jeszcze nie doszla
dsc04730e.jpg
Buzc
Ach fotki wyszly fatalnie :-( Dzis powinny przyjsc jeszcze kolczyki i po wyp lacie dokupie znowu...

Ostatnia edycja:
reklama
O JAAAAA!!!!!!!!!! Bodzinka, czy te pomarańczowe są zarezerwowane, czy ja je mogę sobie przywłaszczyć??? :) :) :) STRASZNIE pięknie :) Jeśli są wolne, to napisz mi kwotę i numer konta czy tam coś - co mam zrobić, żeby były moje :)

A jakie jeszcze inne kształty robisz? Łezki na przykład wchodzą w grę?:)

Do góry