reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
Wiecie co dziewczyny podajcie mi ile waszym zadniem powinny kosztowac te cudenka bo juz od kolejnej dostaje po uszach, że za malo a M tez mi to mowi a ja nie umiem sie wyceniac :-( Wole wziasc mniej czasem..To slucham :-)

Bodzinka, w Krakowie są teraz "budki" na Rynku i kolczyki kosztują tak średnio 15-20 zł. Pogrzeb w sieci i zobacz, na ile ludzie wyceniają :)

Zobaczylam..Tyle Ewa ile ty pisałas sa na necie takie duze jak ja robie...Takie male po 6,50...W porównaniu z moimi cenami to baardzo duzo ;-)
Aaa no to nie wiem po 10 zl takie duze kolczyki??? sr. 50 mm ok..Nie za duzo bedzie??? Jakby za duzo to piszcie...

Ostatnia edycja:
Dziewoje jaby cos bylo nie tak z kolczykami po dojsciu to pisac na priv bedziemy kombinowac ;-)

reklama
Do góry