reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
JEstem pod wrazeniem kocyka - musialo byc duzo pracy przy nim! Piekny! :-)

A koszyczki jak dla mnie super wygladaja. W zyciu tez bym nie powiedziala ze to nie wiklina. Super sprawa :-)

Dziękuję dziewczyny za uznanie, ale tak szczerze to już nie mogłam się doczekać aż go skończę, bo juz mi nudno było, no i chcę wypróbować maszynę dziewiarską mojej mamy.

Gosia nic trudnego w tym kocyku nie ma. Powtarzalne elementy, które na końcu trzeba razem zszyć. Wzór motywu znalazłam na youtube, pokazywała go ta sama kobietka, która robiła te butki, których wzór jest za pierwszej stronie tego tematu. Za to ja zazdroszczę Tobie takiego talentu i "pomyślunku". W życiu nie wpadłabym, żeby takie koszyki robić z gazety, a o wykonaniu już nie wspomnę. Rewelacja po prostu!

Mississ teraz czekam na Twój kocyk.

Ostatnia edycja:
agbar wlasnie dzieki twojemu kocykowi przypomnialam sobie ze moj lezy w barku i czeka na dokonczenie ;) dzsiaj podziergalam troche jutro bede konczyla i wkleje fotke :)

Gosia B. - koszyczki sa ZAJEFAJNE!!! nie mialam pojecia, ze mozna takie cudo z gazet zrobic :szok: masz jakies intrukcje do robienia, jakis link do stronki? co prawda ja mam dwie lewe rece, ale moze jakims cudem boskim cos by mi sie wreszcze udalo ;-)

reklama
Gosia B. - koszyczki sa ZAJEFAJNE!!! nie mialam pojecia, ze mozna takie cudo z gazet zrobic :szok: masz jakies intrukcje do robienia, jakis link do stronki? co prawda ja mam dwie lewe rece, ale moze jakims cudem boskim cos by mi sie wreszcze udalo ;-)

poszukam adresy stronek, z których korzystałam i wkleje :) ja pierwsze wzory brałam z neta, a potem już trochę kombinowałam :)

Do góry