reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Ladne dlugie kolczyki :) Lubie takie :) Proste nie znaczy gorsze :) Moge podpowiedziec w kwesti jakis bardziej zaawansowanych <:

Podobaja mi sie zdjecia na kieliszku - fajny pomysl.

Chętnie skorzystam :) Okazało się, ze zamówiłam trochę za mało wiekszych koralików a za duzo mniejszych więc musze zamówic coś jeszcze w niedługim czasie :)

reklama
myangel co ty gadasz ze za malo pomyslowe. sliczne sa bo takie ekskluzywne do pieknej dlugiej sukienki np ja te niebieskie tak widze do balowej :) sliczne sa !!! kurde zaraz ja sie zaraze kolejna rzecza i tez zaczne robic bizuterie... jak zwyklepozaczynam kilka rzeczy na raz i pozniej bedzie lezalo ...

Myangel -śliczne - zwłaszcza niebieskie przypadły mi do gustu:-) Kurczę, jak Ci się udaje tak idealnie i jednakowo gwoździe zagiąć? Ja mam widocznie kiepskie szczypce, bo mi nierówno to wychodzi:dry:

dziekuję :zawstydzona/y: Kochana z 20 par gwoździ wyrzuciłam zanim w miarę równo zagiełam a ile razy się zdarzyło, ze jeden kolczyk był dłuższy od drugiego... Niestety żle zagiętych oczek chyba nie da się już wyprostować wiec ja po prostu odcinałam, zdejmowałam koraliki i tak w koło macieju.... zrobiłam 18 par kolczyków i zostało mi może z 15 par gwoździ jeszcze... Ja kupiłam sobie takie szczypce nt03 szczypce OKRĄGŁE bociany (1 szt) (1154187437) - Aukcje internetowe Allegro. Myslalam, zeby w ogole nie kupowac ale bez tego to wcale nic bym nie zrobiła :/

myangel co ty gadasz ze za malo pomyslowe. sliczne sa bo takie ekskluzywne do pieknej dlugiej sukienki np ja te niebieskie tak widze do balowej :) sliczne sa !!! kurde zaraz ja sie zaraze kolejna rzecza i tez zaczne robic bizuterie... jak zwyklepozaczynam kilka rzeczy na raz i pozniej bedzie lezalo ...

Mississ wiesz chyba najważniejsze, zeby cokolwiek robić zamiast siedzieć i sie zamartwiać i myslec o pierdołach a czasu na to nam nie brakuje :D Ja wczoraj pól dnia siedziałam. Nawet nie robię tego na sprzedaż bo to jeszcze nie ten etap ale miło mi bedzie, jesli któraś z moich znajomych bedzie moje kolczyki nosila :) Ja za taki zestaw startowy zaplaciłam niecałe 40 zł razem ze szczypcami ;)

dawno tu nie zaglądałam i okazuje się, że inni też bawią się w to co ja... ja jak już wcześniej pisałam robię koszyczki, jutro postaram się wrzucić fotkę jak już będę w Irlandii. świeczniki się suszą, ale na pomalowanie muszą poczekać aż wrócę w Irl. a co do biżuterii to też się trochę tym zajmuję. tzn wcześniej tak tylko dla siebie i rodzinki. teraz właśnie składam zamówienie na koraliki itp. i jak wrócę to mam zamiar zrobić trochę na sprzedaż skoro i tak nie pracuję...
grunt to mieć zajęcie i się niczym nie zamartwiać

myangel tez mam takie szczypce - fajne sa - choc w przyszlosci przydaja sie tez plaskie takie do zaciskania :-) zalezy co chcesz zrobic. Ja kiedys kupowalam zwykle szklane koraliki do kolczykow - teraz raczej kamienie, szklo weneckie czy jakies wymyslne - polecam. Po co ci 30 takich samych kolczykow ze zwyklego szkla? <:

A to moje ostatnie koraliki (takie dlugie) - te w kolorze morskim dla siebie zatrzymuje :-) Do kazdego kolczyki w odpowiednim kolorze.
biz7.jpg

Ostatnia edycja:
a mam pytanie jak robice to ze te koraliki sie zatrzymuje w miejscu na lancuszku ?? jakes specjalne kuleczkii sie zacicka czy jak ?? kurcze chyba cos pprobuje niedlugo do empiku pojade to cos kupie. tylko nie wiem co i jak ... musze poczytac

myangel tez mam takie szczypce - fajne sa - choc w przyszlosci przydaja sie tez plaskie takie do zaciskania :-) zalezy co chcesz zrobic. Ja kiedys kupowalam zwykle szklane koraliki do kolczykow - teraz raczej kamienie, szklo weneckie czy jakies wymyslne - polecam. Po co ci 30 takich samych kolczykow ze zwyklego szkla? <:

A to moje ostatnie koraliki (takie dlugie) - te w kolorze morskim dla siebie zatrzymuje :-) Do kazdego kolczyki w odpowiednim kolorze.
biz7.jpg

Bardzo ładne :) Ja nie mam tylko zwykłych szklanych, mam i crackle i ceramikę i szkła weneckiego troszkę, mam tez kółeczka z masy perłowej i kryształ górski. No jest troszkę tego :)

A takie płaskie szczypce to miałam w domu od dawna bo miałam przedłuzone włosy i potrzebowałam ich do tulejek do zaciskania jak mi sie cos poluzowało ;)

reklama
aha dziekuje :) co do empiku to spodziewam sie ze jest drozszy ale najpierw zanim zakupie sobie duzo na allegro chyba wole poprosbowal na kilku rzeczach i znajac moj zapal slomiany boje sie ze zrobie kilka i mi isi eznudzi . za to podoba mi sie jeszcze takie cos tylko nie chce pomylic nazwy decoupage ?? chyba tak sie pisze?? np bransoletki drewniane mozna malowac farbami albo inne rzeczy robic ale te bransolety mi si estrasznie podobaly :)

Do góry