reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

UWAGA! Kto chętny na wspólne wakacje nad morzem?

reklama
Ciekawy pomysł :) Może i my byśmy się wybrali,ale decyzję to byśmy podjęli jakby się pojawiło więcej szczegółów. Jeśli chodzi o miejsce to ja byłabym za czymś bliżej Gdańska - lepszy dojazd, albo po prostu coś pośrodku wybrzeża (okolice Łeby np.) - żeby każdy miał w miarę niedaleko :) Bo jak dla mnie to okolice Szczecina za daleko. No i też jestem za jakąś tańszą kwaterą prywatną. My tam wymagający nie jesteśmy jeśli chodzi o warunki :)

czyli odnośnie miejscowości przynajmniej - jesteśmy z grubsza zdecydowane - większość jest za Pobierowem. Odnośnie kwatery - albo dogadamy się na jedną (żeby było taniej jako grupa) albo każdy sobie sam znajduje.

teraz kwestia terminu.
mnie najbardziej sierpień pasuje... a Wam? Emiliab pisała o czerwcu, ale my nie damy rady wtedy...

ulisia jesli chodzi o przelt to czym wczesniej bilet sie zmowi tym taniej ale najlepiej autkiem bo mozna zatrzymac sie w niemczech w tropikalnej wyspie naprawde super sprawa:)ale jesli samolot to proponuje lotnisko billund bo blizej do parku lego:)widze ze nie ma nikogo chetnego na wyjazd w gory:(?

reklama
Miniu77 byłaś w tej tropikalnej wyspie w okolicach Berlina? jesli tak to jak to wygląda w realu?
My park lego jak najbardziej ale jak Franek już bedzie kumał co to jest, a ta wyspa to mnie korci :)

Do góry