reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Agnieszka przeprowadzona juz???? Zadowolona???
As76 czesc!!
Sylha chodzilo mi o to, ze kilka tu jest malujacych, kilka szydelkujacych,kilka robiacych bizuterie itd a atyde robi wszytsko naraz;-), wiec chodzi o taka konkurencje, bo ja malowac nie umiem, aczkolwiek potrafie skopiowac jakis obrazek olowkiem, ale zeby tak z glowy, to zabraklo talentu niestety, a jak mala bylam to bardzo chcialam malowac, ale nie umiem:sorry::sorry:

reklama
Agnieszka- widzisz przyppomniałaś mi o Tobie :-). DO takich wymiarów okna fajnie będzie wyglądać firanka-ekran, w pionowe pasy różnego kolory (takie jakie Ci będą pasować), a ekran taki do 3/4okna i taki ala żaluzja, czyli ma takie fałdy, które możesz składać i rozciągać:eek::baffled: tak jakbyś miała żaluzję, ale fałdy mają ok 15cm. HMMM mogę wieczorem Ci wysłać szkic tego jakbyś nie kumała mojego pisadła, bo ja sama ledwo co kumam ;-)
sylha Ty to masz głowę pomysłów :tak:
Uwielbiam paski pionowe w szczególności!
Staram się wyobrazić to co opisałaś lecz fajnie byłoby gdybyś podrzuciła jakąś fotkę tak abym miej więcej wiedziała co i jak ale pomysł bardzo mi się podoba.
Dzięki bardzo :-)

amalfi w piątek ostatecznie wynoszę się z Leicester.
Większość gratów mam już w nowym domu,resztę przewozimy w piątek :)
A co u Ciebie?

Amalfi- aj to tak nażarty
;-)
A odnośnie ciast to ja dopiero mam talent:baffled::eek: spieprzenia ich :tak: w zeszłym roku po świętach zostało mi dużo zająców wielkanocnych zrobiłam kakaowy biszkopt, zające stopiłam na patelni, ubiła śmietanę i połączyłam z tym zającami. Biszkopt przekroiłam na pół polałam delikatnie amaretto poukładałm banany i dałam zające, na wierzch druga część biszkoptu i polewa czekoladowa. Wszystko super ciacho pycha, tak się zachwycali, że kuzynka M zamówiła sobie to ciasto na roczek córki (bez amarettto oczywiście), no to ja znowu pozdbierałam zające u reszty rodziny i jadę z tym koksem, ciacho wyglądało super, ale jak się zdjęło opaskę to się rozjechało- to dopiero był obciach:laugh2::sorry:

A odnośnie ciast to ja dopiero mam talent:baffled::eek: spieprzenia ich :tak: w zeszłym roku po świętach zostało mi dużo zająców wielkanocnych zrobiłam kakaowy biszkopt, zające stopiłam na patelni, ubiła śmietanę i połączyłam z tym zającami. Biszkopt przekroiłam na pół polałam delikatnie amaretto poukładałm banany i dałam zające, na wierzch druga część biszkoptu i polewa czekoladowa. Wszystko super ciacho pycha, tak się zachwycali, że kuzynka M zamówiła sobie to ciasto na roczek córki (bez amarettto oczywiście), no to ja znowu pozdbierałam zające u reszty rodziny i jadę z tym koksem, ciacho wyglądało super, ale jak się zdjęło opaskę to się rozjechało- to dopiero był obciach:laugh2::sorry:
heh :-D:-D
najważniejsze że smakowało :)

reklama
Do góry