reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

ATYDE oj ładny ten kolor i co prawda tutaj twarzy nie widac, ale mysle ze dobrze Ci w rudym, w przeciwienstwie do mnie

reklama
Ja chciałam zmienić z mojego blondu zdj.1 na właśnie taki ciepły rudawy, rdzawy kolorek. Ale nie za czerwony. Jestem zadowolona i teraz czekam na opinie mojej rodzinki i znajomych.

Marta to Ty nastepna jestes do przemalowania;-)

Zrobilam dzis po pracy czapeczke z makiem, ale zdjecie ładne nie chcialo mi sie zrobic, latalam wlasnie z aparatem, jeszcze nie umiem obslugiwac tej cyfrowki:-(
Zobacz załącznik 428963

Dziewczyny- pokażę Wam jeszcze mój jeden talent, który niedawno w sobie odkryłam :-)
001.jpg 1. Wiatrołap- coś mi w nim brakowało, ale teraz jest git :-)002.jpg2. Sypialnia004.jpg3. Gościnny- miała być gałązka oliwna, ale wyszło całe drzewo :-).
Amalfi- jak zaciążę to robię u ciebie zamówienie :-)

reklama
Sylha to drzewko i galazka rozowa boskie to z jakiegos szablonu? czy tak calkiem z glowy?
Amalfi mak ma w srodku czarne a nie rozowe :p ale sliczny est
Atyde kolorek super choc myslalam ze to bedzie taki ognisty rudy :D a wczesniej farbowalas wlosy czy to Twoj piuerwszy raz?

Do góry