reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

ATYDE fajny chusteczkownik, ja lubie te serwetki takie rustykalne co sa :) tez mysle ze za 5zł ludzie z chęcią kupią, a roboty widze jest troche tego wurawania i przeszywania, potrafisz oszacowac ile czasu zajmuje zrobienie 1 aniolka?
MARTA fajny ten misiowy komin :)
KORALIKOWA ta biala sniezynka fajna :)
KAMEA fajne te opaski ale nie widac dobrze, szkoda ze zdj nie mozna powiekszyc
AGA Ty powinnas sie za mikolaja przebrac skoro to Halloween tak pozno :)

ja odliczam, jeszcze 18 wstawan do pracy :D

reklama
Koraliczku - no przecież kupiliśmy mieszkanie obok i chcemy się powiększyć :) Trza działać. Kaloryfer już podpięty, teraz elektryka.

Ja właśnie skończyłam upychać 300 osób na scenie w szatniach i jadalni uffffff.
No i dodałam nowy wpis na blogu. W końcu!

Pozdrowionka dla wszystkich.

Ostatnia edycja:
Karolaladne mi takie tam zdjecia :D super sa, szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bys mi sesje ciazowa zrobila :p
Koralikowa swetra chyba nie pokazalas :)

ja musze kartke na roczek bratanicy zobic ale cos checi brak

Dzień doberek.
Witaj Karola. Cudne zdjęcia! Mnie samej marzy się porządna lustrzanka, tylko jakoś dorobić się jej nie umiem. Chyba kupie sobie świnkę skarbonkę;-)
Zjola a co Ty tak dokładnie robisz, bo chyba umkneła mi ta informacja;-)
Koralikowa widziałam Twoje dzieła:-) Taki sam komin chce zrobić Kubie. A długo robiłaś Twój otulacz? Strasznie długo robi się na drutach. Przy czapce mam zrobiony ściągacz i może ze 4 rządki wzoru podstawowego. Mam nadzieję, że przed wiosną zdąrze;-)
Dotka ja bym musiała zabrać się za ozdoby świąteczne, bo jak ich nie zrobię w listopadzie, to w grudnie będzie cięzko. Może od przyszłego tygodnia zaczne coś robić. Tym bardziej, że czas ucieka jak szalony :eek:

Kamea no wlasnie ja tez chce zrobic kartki swiateczne w listopadzie, bo w grudniu to bedzie gotowanie i szykowanie potraw na swieta, pieczenie plackow, no i ja bede pod dzidzie dom szykowac, prac itp wiec juz czasu w ogole nie bedzie, ale za to do pracy juz nie bede chodzic od 1 :D

Kamea - pracuję na warsztatach terapii zajęciowej jako instruktor. Organizujemy coroczny przegląd teatralny twórczości osób niepełnosprawnych intelektualnie.

reklama
hej

docia jaki sweter?? chodzi ci o golf co napsialam,,to jest ocieplacz golf..zaraz pokarze...

kamea moj otulaczno dlugo,ze 3 tyg....bedzie..bo szeroki i duzo oczek...a mlodego w 2 dni zrobilam...

docia no tak to szykuj kartki i chwal sie...

Do góry