reklama
Kamea
Fanka BB :)
Witam
Karola ja moich zdjęć nigdzie nie publikuje póki co Może zaczne na mojego bloga wrzucać
gryzoń witamy chętnie obejrzę więcej Twoich dzieł i podpytam Cię o instrukcje jak robić takie cuda
Koralikowa to już masz pokaźną kolekcję gwiazdek
Ja wczoraj zrobiłam 3/4 gwiazdki. Więcej nie zdąrzyłam, bo byliśmy z Kubą na św. Marcinie. A Kubę zamiast ognisko i koń św. Marcina, bardziej interesował samochód strażacki. W pewnej chwili chłopcy mi znikneli z zasięgu wzroku. Okazało się, że siedzą w tym nieszczęsnym sam. straż.
Skończyłam tą czapę na drutach. Fotka wieczorem
Miłego
Karola ja moich zdjęć nigdzie nie publikuje póki co Może zaczne na mojego bloga wrzucać
gryzoń witamy chętnie obejrzę więcej Twoich dzieł i podpytam Cię o instrukcje jak robić takie cuda
Koralikowa to już masz pokaźną kolekcję gwiazdek
Ja wczoraj zrobiłam 3/4 gwiazdki. Więcej nie zdąrzyłam, bo byliśmy z Kubą na św. Marcinie. A Kubę zamiast ognisko i koń św. Marcina, bardziej interesował samochód strażacki. W pewnej chwili chłopcy mi znikneli z zasięgu wzroku. Okazało się, że siedzą w tym nieszczęsnym sam. straż.
Skończyłam tą czapę na drutach. Fotka wieczorem
Miłego
Koralikowa
hej
d
ocia pokaz mikołaje
kamea to super,ze skorzystali by w wozie posiedziec sobie....a czekamy na fotke
milego dnia
d
ocia pokaz mikołaje
kamea to super,ze skorzystali by w wozie posiedziec sobie....a czekamy na fotke
milego dnia
Koralikowa
dociu ale oko fajnie nacieszyc<ja lubie))
kasiuleczka25
Koralikowa sliczne ozdobki swiateczne- ja narazie ogladam i szukam czegos co mi wpadnie w oko, gwiazdeczki mam z zeszlego roku w tym chce zrobic cos innego-no zobaczymy
gryzon witaj
kamea sliczne opaseczki
atyde 85 fajnusie te anioleczki
nooo a co tu tak cichooo tworzycie czy sie obijacie, moje ostatnie dziergadelka i skonczony pierwszy szydelkowy sweterek. Zobacz załącznik 514976Zobacz załącznik 514977Zobacz załącznik 514978Zobacz załącznik 514979Zobacz załącznik 514980
gryzon witaj
kamea sliczne opaseczki
atyde 85 fajnusie te anioleczki
nooo a co tu tak cichooo tworzycie czy sie obijacie, moje ostatnie dziergadelka i skonczony pierwszy szydelkowy sweterek. Zobacz załącznik 514976Zobacz załącznik 514977Zobacz załącznik 514978Zobacz załącznik 514979Zobacz załącznik 514980
Kamea
kasiuleczka spadłaś mi jak z nieba! Szukam wzoru dokładnie na taką chustę! Mogłabyś mnie poratować? ;-) Ładny sweterek, kwiatek idealnie dopasowany! Czapki wyszły Ci tak ładnie puchate. Pewnie robiłaś z dosyć grubej włóczki.
kasiuleczka25
kamea a prosze bardzo tu jest link
Dzianina Gazeli: tłumaczenia
ponizej jest chusta trojkatna i kliknij przepis otworzy ci sie pdf. z tego mozesz zrobic i duza i malá chuste ja robilam na 16 rzedow. wykonczylam polslupkami po drodze dorabiajac sznureczki a na koniec zrobilam dookola falbanké.
A te czapulki robilam z potrojnej wloczki ;-) bo nie moge znalexc nigdzie wlasnie grubej;-/
Dzianina Gazeli: tłumaczenia
ponizej jest chusta trojkatna i kliknij przepis otworzy ci sie pdf. z tego mozesz zrobic i duza i malá chuste ja robilam na 16 rzedow. wykonczylam polslupkami po drodze dorabiajac sznureczki a na koniec zrobilam dookola falbanké.
A te czapulki robilam z potrojnej wloczki ;-) bo nie moge znalexc nigdzie wlasnie grubej;-/
reklama
Kamea
Super! Dziękuję!!!
Podziel się: