reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

hejooo

Ja jutro wolne,,dluuugi weekend mam..hee

amalfi wow,,ale piekna,,,,noo przepiekna...
sliczne ciuszki....naprawde cudo,,az milo paptrzec..

ja dzisiaj pozytywnie nakrecona zaskoczona,,na uroczystosci z okajzi den,bo ja belfer,,dostalkam nagrode dyrektora za prace zd ziecmi,,jestem szczesliwa...

reklama
Atyde dzieki,,no jakis postep,,bo przeciez mam umowe do 31 pazdziernika,,a skoro dostalam nagrode to przedluza i chyba chca mnie na stale,,bo rzadko ktos dostaje,,to musi byc juz dobry belfer skoro nagroda...:-)

Koralikowa no to gratulacje !!!
Atyde chce zrobic takie zawieszki mikolajowe, ale jednak nie bede tego krochmalic bo nie sa one wielkie i same trzymaja fason :)
Amalfi jakie pieluchy masz tetrowe, flanelowe? kupowalas juz jakies te zwykle - jak tak to jakiej firmy?

a mnie jutro glukoza czeka
kocyk sie dalej robi i chyba w weekend ten tez sie nie skonczy :D

hejaa

docia dzieki..
a glukoza blee,ja tego nie cierpialam,bo ja z reguly nie slodze,wiec dla mnie masakra..glukoze popijalam chyba z 5 szkl wody...
pochwal sie tymi zawieszkami:)

jak zrobie to pokaze :)
a tu dla smiechu czapka prosiaczek!

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    22,4 KB · Wyświetleń: 35
DOTKA tetrowe mam narazie, kupiłam razem z poduchą pod brzuch i kocykiem i śpiworkiem do wózka, bo my w zimie rodzimy jednak, a flanelowe ma mi przysłąć ktoś z PL w drodze rewanżu;-), tylko sie doczekać nie moge heheheh. A Spiworka jeszcze nie mam, bo czekałam na potwierdzenie płci, bede miala we wtorek chyba.

Dorobiłam czapke
DOTKA czy kwiatek jest wystarczający ?:-D Bo moge jeszcze pare dorobić hihi
Zobacz załącznik 506775

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry