reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KORALIKOWA ja robię na drutach, ale kwiatka chyba nie robiłąm nigdy. Przymierzam sie do zrobienia czegoś na drutach właśnie, ale jeszcze nie wiem co to bedzie.
DOTKA to dobrze, ze nie każesz mi dorabiac innych kwiatkow .

A to kolejne czapki na zamówienie:
IMG_4332.jpgIMG_4334.jpg

reklama
hejka ja po tej przeprowadzce jakos nie moge sie tu zorganizowac i ciagle braknie czasu na moje robotki, jedynie troszke wieczorkiem poszydelkuje przy filmie.
Amalfii sliczne czapuchy

Koralikowa dla mnie druty tez to czarna magia:nerd:

a to czapucha dla mojej niuni,ostatnio mam faze na styl vintage i te kolorki bez, szary czerwien, no i wlasnie ostatnio mlodej kupilam kurtke czerwoná w biale kropki z szarym futerkiem i trzeba bylo wydziergac czapuche pod kolorP1120239.jpg

kochane ja tylko na chwilkę pochwalić się moją iskierką .
Siedzę !!!! Ale fajnie
shocked.gif
laugh.gif
laugh.gif

Nie szokować się bardzo ,bo włosy nam wyszły
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Hajo
Atyde dziekuje,wlasnie to beda broszki na kiermasz.
Docia dla mnie szydełko to czarna magia.
Amalfi a co robilas na drutach,a to dla dzidyi chcesz cos udziergac?
Kasiuleczka czapa super,kwiatek na szydełku sliczny.
As super,ze mala juz sama siedzi.

Ja odpoczywam dzisiaj po wczorajszej imprezie.

Witajcie :)

Wpadam weekendowo zameldować się że żyję i wszystko jest ok :tak:
Wczoraj dostaliśmy (potwierdzenie) zaproszenie oo znajomych na mega dużą i super imprezę Hallowenn a więc czas kupić kostiumy :-D Zastanawiamy się z mężem czy przebrać się jako para czy może osobno?
Pogoda jesienna ale spacery zaliczamy :tak:
Nadal poszukuję moich 2 obrazów do pokoju gościnnego,jakoś nic mi w oko nie wpada :-(
...a i w środę przyjedzie nasz narożnik także wszystko gra:)

Udanej niedzieli życzę:)

Amalfi super te małpiszony :D widze worek z zamówieniami sie rozwiazal :D to fajnie zarobisz na coś dla swojej niuni. ile za taka czapke bierzesz?

Kasiuleczka super czpka. Ja mialam pewien pomysl ale jak zwykle zaczela mi wychodzic wielka czapka i w koncu na siebie zrobilam, tez szara. Jak zrobie foto to pokaze.

As ale kluseczka z Karolinki, slicznie siedzi!
Koralikowa a zamierzasz kiedys sprobowac na szydelku? bo mnie nie ciagnie do drutow w ogole
Aga super ze mebelki w drodze :) no i zabawa extra sie szykuje

AS ale śmieszna bez tych włosów ta Twoja śmieszka heheeh
KORALIKOWA ja jak byłam jeszcze w PL, to swetry dziergałam na drutach dla siebie i golfy. Tutaj tez zrobilam ze dwa moze i narzyte na łożko zrobialam, bo jak juz wspomnialam kiedys, tu jest strasznie zimno w domach, bo nie są ocieplone.
Teraz narzuta czeka w szafie a golfy wywiozłam, za ciepło było na nie.
AGA czesc! Ja w tym roku nie ide na impre halloweenową, bo i tak w kostiumy sie nie zmieszcze hehe, w zeszłym roku byłam.
DOTKA polską cene biore za te czapki, wiec szału nie ma. Własciwie czasem trace ;-).

A to kolejna maleńka kiecka dla mojej dzidzi.Musze przestac robic rozowe sukienki:rofl2:
IMG_4354.jpg

reklama
Do góry