reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
amalfi no to nie dziwie sie nie pamietasz snu,,padlas zapewne jak kawka...

docia hee ja pamietam,,ciagle o sobie przypomina ta wreddota...

atyde jeszcze zebym ja sie zdecydowala na kolor,to bylioby git....ale ja nicc nie wiem,,co chwile inny kolor chce scian,mebli....echhh

Dobrze ,że przypomniałyście o Świętach...
Aniołki czas zacząć robić już niedługo ;-)
Tymczasem trzeba za sukieneczkę do chrztu się zabierać :tak::-):-)

A u mnie zakręcony dzień .Wyciągnęłam dziś termomix i na nowo się w nim zakochałam.
Zrobiłam małej deserki jabłkowe z winogronami -mmmmm
przepyszne wyszły :tak::-):-):-)

Teraz mieliśmy nocne karmienie ,gdzie moje dziecię miało iść spać ,ale nie poszło :no:;-)
Bawi się w łóżeczku pod panelem i karuzelką ,więc może jakoś zaśnie ;-):rofl2::rofl2:
Uciekam kolację zjeść i może uda się wkrótce położyć .
Dobranoc

Witam sie w nowym tygodniu :)
Amalfi wyczekuje relacji i fotek z wizyty :) idziecie razem czy sama?

moj kocyk jeszcze nie skonczony :) ale robi sie do konca tego tyg mysle ze bankowo skoncze

DOTKA razem, dzis moj ma wolne na szczescie. A miałas zrobić do niedzieli kocyk;-), a powiedz mi jakim wzorem robisz? Ze schematu? Fajnie sie robi kocyki, ja lubie je robic

Witam się poniedziałkowo :-)

Zakupy udane ale i tak nie kupiłam wszystkiego ehhh...muszę wybrać się kolejny raz :blink: mój M zwariuje ze mną :-D
Dziś robię kotlety mielone na obiad i doczekać się ich nie mogę tak za mną chodzą :-D
A poza tym wprowadzamy z mężem dużą zmianę w naszym życiu :happy:
Ogólnie wszystko ok!

A co u was dziewczyny?
Jak mija wam poniedziałek:)

AGA a mozna wiedziec co to za zmiany czy to Wasza tajemnica?
AMALFI schematem lece, ale narazie nie zdradze :p no i mowilam ze zbyt ambitne podejscie to bylo ze do niedzieli skoncze

reklama
hej

aga now lasnie tajemnica czy sie pochwalisz??

amalfi to &&& za wizyte....

docia na pewno skoncyzsz znaim urodzisz

as co za termomix???

A moja robotka tez lezy,,tzn komin...ale wiecie co jak spojrzalam na allegro jakie ceny komina to uuuu..niektore nawet 60zł....zaluje ze sie nie zabralam w lato za to....zrobic z 10 i opchac za 20zł szt np....echh

Do góry