reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Zjola masz syna to doswiadczylas macierzynstwa! dziecko to zawsze dziecko chocby mialo 50 lat :D

Amalfi a Ciebie ta przeprowadzaka calkiem wciela? kiedy masz to usg przypomnij i na kotra godzinke

reklama
Aga no ;) w wigilie to chyba pekne jak sie objem :D juz sie swiat doczekac nie moge :)

a gdzie sie podziala Emalia ? wszystko ok u Ciebie?

hej wam
d
ocia przepiena ta podkladka,kolorowa:)

atyde pochwalisz sie chyba co?/

Ja dalej komin dziergam,juz drugi kolor,,robie dwukolorowy:)))

as super profesorek....

aga odpocznij

amalfi??? jak tam na nowym???urzadzona juz??

Cześć, wklejam fotki moich poduszek. Mojej mamie tak się spodobały, że weźmie je do pracy, może ktoś kupi.
DSC02357.jpgDSC02358.jpgDSC02366.jpgDSC02367.jpg

Cześć wszystkim

U mnie dużo się ostatnio dzieje,czasami nie ogarniam heh...
Zimno na dworze,włączyłam ogrzewanie bo nie ma na co czekać,jakby nie było październik już mamy.
Postanowiliśmy z mężem że w sobotę jedziemy na jesienno-zimowe zakupy :-)
Poza tym rocznica ślubu nam się zbliża wielkimi krokami więc jedziemy sobie prezenty także kupić :happy:
W pracy szał,praca wrze!
...a teraz czas na kawkę :-)

Dotka Ja także nie mogę się świąt doczekać,uwielbiam ten klimat.Nawet wiem kiedy już choinkę ubiorę :-D poważnie 8go grudnia bo my zawsze szybciej ubieramy.Spotkania ze znajomymi,rodziną i wyżera na całego uwielbiammm :-D
Atyde ale śliczne te podusie :-) jeszcze takich pięknych tu nie widziałam :-) I jestem pewna że na pewno się sprzedadzą po dobrej cenie:tak:

reklama
Aga wyczuwa sie w Twoich postach zabieganie ale i pozytywna energie :)
u mnie narazie slonko, ale popoludniu ma lac narazie delektuje sie nim przez okno w pracy i wcianm 2 sniadanko

Do góry