reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Tak troche bocznym tematem polece (choc ja szydelkujaca, aczkolwiek nie mam weny od pewnego czasu) - naturalny genialny wynalazek na przeziebienia to mikstura ze swiezego imbiru, cytryny i miodu - wszystko zalane goraca, ale nie wrzaca woda i pociamkane razem. Do tego najlepiej kanapka z maslem z czosnkiem i sola - ale wiem, ze nie wszyscy tak entuzjastycznie do czosnku podchodza, zatem to jako bonus ;) Zareczam osobiscie, ze to + wygrzanie sie daje bardzo szybkie i dobre rezultaty.

reklama
Nie, na cieplo - sorki za brak klaryfikacji. I nie zalowac sobie zadnego skladnika oraz pilnowac, zeby woda za goraca nie byla. Ja to stosuje na moje coroczne przeziebienie, jak tylko poczuje, ze sie zbliza - i jak dotad nigdy sie nie rozwinelo w pelni.

ok dzieki ;)

a ja sobie machnelam dzis podkladke pod kubek do pracy ;)

IMG_0370.jpgIMG_0371.jpg

Witajcie

Jestem wykończona więc tylko cosik skrobnę...
Ledwo do domu doszłam a tu taka ulewa że aż strach :szok: dlatego idę się myć i spać pod kołderkę :tak:

Dotka jak już grudzień się zacznie to będzie super :tak:
Podkładka świetna!
As piękny ten Twój profesorek :tak:
Koralikowa zdrówka życzę :tak:

Atyde dzieki :) widze ze jestes zarobiona w szyciu ostatnio to dobrze przynajmniej mysli nie kraza nie wiadomo gdzie :)
As profesorek super!
Aga dzieki, tez wyczekuje tego grudnia, bede chyba wtedy ciasta piec :D no i wtedy pewnie wezme sie za pranie i prasowanie ciuskow dla malenstwa

Urzekające jest to foto ;)
536065_450652574973382_1793501944_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry