reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Amalfii, no właśnie w pracy robię aniołki, w weekend po południu jest mały ruch więc wykorzystuję czas.
As, super, że Karolcia już zdrowa.
Dotka, bidulko, kuruj się i trzymaj się z daleka od ,,kichających''.
Martuś, super, że wpoczęłaś i wybawiłaś się.
Aguś, fajnie, że przemeblowanie się udało. Pochwal się później strojem.

Witam dziewczyny.
Umieram... Kaszle jak stary palacz :/

Agnieszka super, że mebelki się sprzedały :)

Martusia może jakieś wakacyjno - imprezowe fotki nam wrzucisz ;)

Adyte piękne kreacje uszyłaś! Mam słabość do koronki. Ostatnio kupiłam sobie kremową koronkową sukienkę z rękawem 3/4 i dekoltem w łódke. Krój prosty, klasyczny. Uwielbiam :)

As to Wam Kubuś poszalał! Aż sobie musiałam oblookać tą markę ;P Ja też pod koniec miesiąca idę do okulisty, niestety trzeba okulary wymienić na mocniejsze :/

No fakt Kuba mocno zaszalał ,ale też chłopak chce być modny :-D:-D:-D:-D
Bierze przykład ze starszej siostry ;-):-):-):-),ale ta przeciwsłoneczne sobie zażyczyła.;-)
Moja mała przechodzi samą siebie.
Najlepiej na rączkach u mamusi lub przy cycusiu.Inne pozycje nie wchodzą w grę .:no::rofl2::rofl2:
Skończyłam komplet małej.

As komplecik superowy ;) i kwiatuszkow pelno :D
Atyde fajnie ze w pracy mozesz podluac przy robotkach troche

ja chyba kupie sobie syrop dla ciezarnych *spam*, pila go ktoras albo slyszala o nim?

ATYDE a w pracyyyyyy??? To super fajną prace masz hehheh;-)
DOTKA jak choróbsko?
AS cuuuudny komplecik, wiec jednak mozna dziergać i mieć dzidzię
SWETFINISH czesc! Potem pokaz co wydziergałaś.

A oto moj kolejny miś na zamowienie:
Zobacz załącznik 504010

reklama
Do góry