reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Zobacz załącznik 502095Zobacz załącznik 502096Zobacz załącznik 502097
Wczoraj skończyłam kocyk, dziś wklejam. Bede pozniej , jak wroce z roboty.
piękny

amalfii sliczny kocyk- ja ostatnio tez jeden wydziergalam ale zajelo mi to ze 2 tygodnie:confused2:tak po godzince dziennie:sorry:
Ja juz po przeprowadzce,nadal zalatwiamy wszelkie sprawy papierkowe:szok:masakra ile tego jest. dlugo tez nie mialam neta dlatego z nudow chwycilam za szydelko bo to akurat mozna wszedzie robic czy to na kanapie czy na lezaku w ogrodzie- bo akurat ostatnie 3 tygodnie byly bardzo cieple. moja ukochane koraliki i sznurki jak narazie leza i czekajá az sie dorobie jakiegos biureczka.
no wiec oto kocyczek, poxniej 4 papierowe serducha ktore wykonalam tuz przed wyjazdem dla znajomej bo zamowila. A ostatnia fotka grzybki ktore znalexlismy w miniony weekend a wczoraj ulepilam z nimi pierogi 115sztuk-chyba do swiat juz sie nie chwyce za pierogi po tym wczorajaszym lepieniu.
Zobacz załącznik 502129Zobacz załącznik 502130Zobacz załącznik 502131Zobacz załącznik 502132Zobacz załącznik 502133Zobacz załącznik 502134
ślicznie

Witam się .
W nocy zaczęłam kolejną czapkę dla małej ,ale sprułam ...:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D

Cześć dziewczyny

Amalfi bardzo ładny kocyk :tak:
Dotka aukcja kończy się za godzinę,siedzę jak na szpilkach i czekam...mamy sporo obserwujących i nawet dostaliśmy już maile od ludzi z zapytaniami o kupno teraz alby czy mogą odebrać za tydzień bo się przeprowadzają itd.
As śliczne zdjęcie,piękna pamiątka :tak:
Kasiuleczka śliczne prace,serduszka cudne :tak:

dzieki dziewczyny faktycznie ukrywanie nitek jest upierdliwe choc staralam sie juz ukrywac nitki podczas robienia kwadracikow to wszystkich sie nie dalo i sporo zostalo na koniec do schowania.
A pierozki tez robilam z kapustká i grzybkami- uwielbiam takie i tylko takie umiem no oprocz serowych jeszcze.:-D

agnieszka kk ano takkk razem z moim M i znajomym pojechalismy luknac czy sa juz grzyby i okazalo sie ze sá. Znajomi mowi ze najwiecej bedzie w listopadzie jak troszke jeszcze popada ponoc oni w zeszlym roku z 3 siatami grzybow z tego lasu wychodzili:szok:. W polsce co roku z rodzicami sie jexdzilo na grzybki ale przez ostatnie 6 lat gdy mieszkalam w Ie wogole w lesie nie bylam, cos mi sie wydaje ze teaz w Uk to nadrobie to grzybobranie:-D

reklama
Fajna tylko ja bym jej oczy inne zrobila bo dla mnie takie zaciemne, brakuje mi zrenic :p
mi sie w pracy strasznie dluzy i non stop bym jadla tylko

Do góry