reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
dotka to żadne dzieła ,ot zwykłe rękawiczki na sznurku ,ściagane tym samym sznurkiem :-D:-D:-D.Właśnie powstała opaska -tylko kwiatka jeszcze nie ma :-p:-p

Cześć, sorry, że mnie nie było ale od zeszłego czwartku to miałam sobotę tylko wolną a tak robota po 10,5 godz. Dziś i jutro mam wolne. W weekend znowu do roboty, jak ja nie nawidzę pracować w niedzielę, wrryyy.
Sorry za brak zdjęć muszę je dopiero zgrać i przeglądnąć. Wczoraj kolega z pracy emka powiadomił go, że zostanie ojcem więc emek jest zdołowany, ja też. Dodatkowo odebraliśmy pasata po naprawie, po utargowaniu 4 tysie. A do tego padł akumulator, kolejne 220 zł. A ja zapomniałam zapłacić ubezpieczenie za mojego cienkiego i tak od 15.09 jeździłam nieświadoma tego. Bogu dzięki, że nie miałam kontroli drogowej. Znowu jesień i znowu dół. Masakra, a przed staraniami to byłam taka szczęśliwa. A teraz to pasmo samych nieszczęść. Masakra. SORRY za narzekanie ale muszę, bo muszę.
Śliczne kocyki i czapusie zrobiłyście. Ja już zaczynam myśleć o nowych bombkach wstążkowych na święta na sprzedaż.

As nie wazne ze "tylko" rekawiczki wg Ciebie, dla nas to "az" :D wazne ze rekodzielo, wiec pokazuj kochana jak cykniesz fotke!
Atyde to faktycznie to auto Was szarpnelo niezle, ja tak kiedys z przeterminowanym przegladem jezdzilam tez nieswiadomoa :D eh dolujace sa wiesci ze komus sie udalo kiedy samemu nie chce wyjsc, ale wierze ze szczescie i do Was sie wnet usmiechnie :) no i zapachnialo swietami jak napisalas o tych bombkach :D

hej
mała cora od wczoraj
Padam na pysk...
Wczoraj był mały horror ,ale już dziś nieco spokojniej.
Biegunka nas dopadła
W nocy jeszcze kupa była .Potem temp ponad 39 *
dziś rano już 2 kupy i temp w granicach 38 ,ale widać po małej ,że coś jej jest...
:-:)-(hora od wczoraj.

Cześć,
Dotka, właśnie postanowiłam już przygotowywać się do świąt, bo później to zawsze czasu mi nie starcza.
As, współczuje, biedulki wymęczone obie jesteście, oby szybko przeszło i wróciły siły.
A teraz ZDJĘCIA. Uszyłam siedem kompletów fartuszków dla pokojówek. Przebieraja się w nie przyszła panna młoda, druchny i robią sobie stylizowaną sesję zdjęciową. Mają własne małe czarne. To zlecenie dostałam od tej dziewczyny co uszyłam jej suknie ślubną, bo ona robi te sesje w Bielsku i Krakowie. Oto link:
Dary Mary - fotograficzny wieczór panieński w Krakowie
Uszyłam opaskę do włosów do sukni ślubnej i muszkę dla pana młodego. Ona będzie miała buty i wstażkę od wiązanki w kolorze muszki. Sukienka podstawowa jest do kolana, na to zakłada długą spódnicę z tyłu do kościoła. Zdjęcia niestety na wieszaku, bo mój manekin( rozm.36) jest za gruby:-D

DSC02073.jpgDSC02076.jpgDSC02080.jpgDSC02100.jpgDSC02104.jpgDSC02110.jpgDSC02119.jpg

reklama
To na biuście manekina to są mankiety, a na szyji ma jeszcze podwiązkę:-p.
Przedostatnie zdjęcie to tył sukienki, jest z koronki tak jak rękawy. Z przodu jest dekolt typu ,,woda''.

Do góry