reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

DOTKA nie, teraz nie bylam na clo, tylko zanim zrobilismy pierwsze badanie nasienia. Teraz poprostu mierze tempke bo dawno tego nie robilam, wiec znow zaczelam. Ciagle slyszy sie o wpadkach i skoro ludzie po sterydach moga za pierwszym strzalem dziecko zrobic to czemu nie my z kilkoma chorobami;-), ale kto by sie tym pzrejmowal:rofl2:, poprostu probujemy i juz.

ZJOLA a Ty widze Ty tez masz 20dc dzis idziemy łeb w łeb, tylko ja jeszcze owulki nie mialam heheheh:-D

reklama
heja
Porobiłamz djecia moich gadżetó....zaraz powstawiam,,jak wam poodpisuje:):):)

Koralikowa to sa szydelkowe kokoszki ;)
ahaa kurcze ma ktos na drutach???
Znalazłam żółtą włóczkę i spróbuję zrobić kurkę, to będzie moherowa kurka :-):tak::-D
dawaj dawaj,,rob i sie pochwal..ja czekam...

witam.
ja juz po 3 krwawieniu ,ale nadal w dwupaku.
pozdrawiam
trzymaj sie kofana....

zjola a co dziergasz???

Amalfi ok ;)
wrzucam fotke kartki dla babci, tylko jeszcze zyczenia wpisze i mozna poslac ;)

IMG_9162.jpgIMG_9163.jpgIMG_9165.jpgIMG_9167.jpg

Koralikowa wow bajecznie to wyglada takie przestrzenne :D ale ja bym do tego cierpliwosci nie miala, widzialam labedzie takie przestrzenne to juz teraz wiem jak sie to fachowo nazywa dzieki Tobie ;)

Koralikowa wow!!! Jak sie to robi? To musi niezle uspokajac;-). A to sie nie rozsypuje jak tego dotykasz????
Dotka swietna sloneczna kartka, tym razem nie przegiełas z iloscia ozdobek;-)

A ja robie porzadki wiosenne i na przyjazd mojej mamy i pochowalam buty zimowe juz i wyciagnelam letnie i wiosenne plus adidasy i nazbieralo mi sie bagatela 35 par na przedpokoju:szok::szok:, chlop jak wroci to mnie udusi:szok::szok:

amalfi dzieki...
jest przy tym duzo pracy...najpierw trzeba zrobic moduły(poskładac kartki w takie male trojkaciki)...potem je łączyc odpoiwednio ze sobą,nic sie nie rozwala,bo sa mocno zło,żone...duzo jest o tym w necie...wow
tyle butów...uuu,,gdzie ty to ustawiłaś..heee

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry